Átvették megbízólevelüket az újonnan megválasztottak

2022. július 4. (hétfő)

Átvették megbízóleveleiket Manninger Jenő és Bánhegyi Renáta. A Városháza Dísztermében a testületi ülés előtt kapták meg az újonnan megválasztottak a dokumentumot, akik megköszönték mindenki támogatását.

Dr. Cseszár Zsuzsanna, a Helyi Választási Bizottság elnöke adta át a megbízóleveleket. Az időközi választáson 1696-an vettek részt. 1510 érvényes szavazatot kapott Manninger Jenő. Bánhegyi Renáta a 8. választókerületben indult. A 351 szavazólapból 340 volt érvényes, ebből 258-an voksoltak a Fidesz-KDNP jelöltjére.

„A választás mint tudjuk 2022. június 26-án történt meg. Rendben lezajlott, semmilyen váratlan esemény nem történt. A választás eredménye ellen jogorvoslati kérelem nem érkezett, úgyhogy az eredmény – úgy a polgármester, mint a képviselő esetében – 2022. június 29-én jogerőre emelkedett.”

Manninger Jenő köszönetét fejezte ki a Helyi Választási Bizottságnak, a választás lebonyolítóinak és a szavazóknak is. Úgy fogalmazott, a bizalommal élni fognak és megszolgálják. Az ünnepségen a képviselőtestület jelenlévő tagjai és a meghívott vendégek is gratuláltak az újonnan megválasztottaknak.

Lendvai Bianka – Keszthelyi TV

https://tvkeszthely.hu/hirek/9305-atvettek-megbizoleveluket-az-ujonnan-megvalasztottak