Babaköszöntő csomagról és közbeszerzésekről is döntöttek a képviselők

2021. október 29. (péntek)

Babaköszöntő csomagról és közbeszerzésekről is döntöttek a képviselő-testület tagjai a mai soros ülésen. Az önkormányzat novembertől 10 ezer forint értékű babaápolási szerekből álló cspmaggal támogatja a gyermeket vállaló családokat. A városvezetés együttműködést tervez a Magyar Vitorlás Szövetséggel, melynek keretében a kishajósok számára kívánnak vízre jutási lehetőséget biztosítani.

23 napirendi pont várt megvitatásra az októberi soros ülésen. A keszthelyi képviselők sürgősséggel döntöttek kerékpárút fejlesztésről és a Lovassy utca felújításáról. Az Ady Endre utcai teniszpálya ügyében is döntöttek. Az átmeneti időszakra is biztosítják a létesítmény üzemeltetését.

Babaköszöntő-csomag lesz Keszthelyen. A város november 1-től ad babaápolási szereket és más gyermekgondozáshoz szükséges eszközöket. Lezárult a zeneiskola, a tanuszoda és egyéb önkormányzati épületek energetikai korszerűsítésére kiírt közbeszerzés, melyet meg is szavazott a testület.

Az ülésen rendeletet alkottak a keszthelyi taxiállomások igénybevételéről és döntöttek a háziorvosi körzetek felülvizsgálatáról. Az önkormányzat együttműködést tervez a Magyar Vitorlás Szövetséggel. A város célja, hogy mindenki számára elérhető vízre jutási lehetőséget biztosítson.

Tájékoztatót fogadtak el a képviselők az önkormányzat belső ellenőrzéséről és pályázat kiírásáról döntöttek a Keszthelyi Televízió ügyvezetői teendőinek ellátására. Zárt ülésen tárgyaltak a Pro Cultura Keszthely kitüntető cím adományozásáról.

Hársfalvi Ákos – Keszthelyi TV

https://tvkeszthely.hu/hirek/8552-babakoszonto-csomagrol-es-kozbeszerzesekrol-is-dontottek-a-kepviselok