Építve a jövőt, ápolva a múltat

2011. január 10. (hétfő)

Polgármesterként ötödik alkalommal köszöntötte Ruzsics Ferenc újév alkalmából Keszthely életének meghatározó szereplőit.

A város vezetője köszöntőjében kiemelte: „az előző négy év elegendő idő volt az alapozáshoz, az átgondolt stratégiai tervezéshez, és több olyan fontos beruházás megvalósításához, melyeket Keszthely város lakói már régóta vártak és megérdemeltek. Azonban a minden területen varázsütésre megújuló városfelépítéséhez ez az idő kevés. Négy év elegendő kis lépések megtételére és a nagy ugrások előkészítésére. Most kezdődnek majd a nagyobb építkezések, a látványos változások, mostanra érik be az elmúlt évek munkája.”

Ruzsics Ferenc beszédében megemlítette az elmúlt év legfontosabb eredményeit, többek között a megyei segítséggel elkészült Csik Ferenc Tanuszodát, a VSZK 200 milliós fejlesztését, a Petőfi mozi helyén kialakított Mozgás Házát, a Zámor térség csapadék-elvezetési rendszerének korszerűsítését is. Kiemelte, hogy az új kormány segítségével sikerült megmenteni a városi kórházat a fenyegető csődtől. Keszthely első embere a 2011-es év fontos feladatairól is beszélt: a belváros-program folyamatáról, a Balaton-part megújításáról, az autóbusz állomás fejlesztéséről.

Nézze meg galériánkat! (fotó: Monitor Indul a belváros-program Keszthelyen