Felhívás keszthelyi vendéglátóegységek részére!

2021. június 16. (szerda)

Felhívás keszthelyi vendéglátóegységek részére Keszthely Város Tortája 2021 és Keszthely Város Reform Tortája 2021 forgalmazására.

Tisztelt Keszthelyi vendéglátóegységet üzemeltető!

Keszthely Város Önkormányzata pályázatot hirdetett „Keszthely Város Tortája2021” és „Keszthely Város Reform Tortája 2021” elkészítésére. A keszthelyi cukrászdák két kategóriában (hagyományos és mentes) pályázhattak alkotásaikkal. A nyolc nevezett tortát a Pintér Zsolt, aranykoszorús cukrászmester elnökségével összeült szakmai zsűri értékelte. A zsűri döntése alapján Keszthely Város Tortája 2021-ben a “Cserszegi Fűszeres-Mandulás Torta”, a Sütibolt alkotása lett. (A Cserszegi Fűszeres-Mandulás torta borhabbal, roppanós mandula praliné réteggel és fehércsokoládés mousse –szal készített torta, mindez mandulás piskótán és mandulás linzer alapon.) Keszthely Város Reform Tortája 2021-ben a “Gesztenye Fasor” a Pille süti alkotása lett. (A Gesztenye Fasor Torta liszt-, cukor- és tejmentes brownie-piskóta alapú gesztenyemousse-szal készült torta, meggyes réteggel.)

A pályázat közösségépítő céllal, valamint Keszthely város imázsának népszerűsítése céljából került meghirdetésre, ezért a keszthelyi vendéglátóegységek – forgalmazói igényüket hivatalos formában, a letölthető jelentkezési lapot kitöltve és aláírva – jelezhetik Keszthely Város Önkormányzata felé és annak jóváhagyása után, keszthelyi üzleteikben forgalmazhatják a díjnyertes tortákat. Ehhez megkapják a díjnyertes torták receptúráit és használhatják a Keszthely Város Tortája 2021 és Keszthely Város Reform Tortája 2021 elnevezéseket, valamint a hivatalos logókat.

Jelentkezés Keszthely Város Tortája forgalmazására:

Forgalmazási szándékát kérjük a hello@keszthely.hu email címre küldje a kitöltött jelentkezési lapot is csatolva az e-mailhez!

Letölthető dokumentum: