Felhívás vállalkozások számára kutatásban való részvételre

2023. június 1. (csütörtök)

Az MCC Vállalkozáskutatási Műhelye „Tanuljunk Együtt a Válságból!” című kutatása során azt vizsgálja, hogyan érintik a magyar vállalkozásokat a gazdasági nehézségek, hogyan küzdenek meg vele.

A kutatás célja, hogy feltárja, hogyan kezelik a gazdasági válságot a magyar kis és közepes vállalkozások. A magyar cégvezetők melyik területeken érzik leginkább a nehézségeket? Milyen válaszlépéseket tesznek, hogyan alakítják a tapasztalatok gondolkozásukat, üzleti stratégiájukat? Ezekre a kérdésekre keresi a választ.

Amennyiben szeretné kérdőívet kitölteni, használja a következő linket:

https://mathiascorvinuscollegium.questionpro.eu/TanuljunkEgyutt2023

A keszthelyi vállalkozások részvétele fontos, hogy minél megbízhatóbb és részletesebb eredmény születhessen egy Keszthelyt is érintő témában. A kutatás során nem csak általános elemzések készülnek. A kutatásban résztvevő vállalkozóknak, vállalkozói szervezeteknek a válaszaikat a többiekével összehasonlító egyedi elemzést készít a kutató intézet. Ezzel viszonozza a kitöltő vállalkozások segítségét.

Az MCC az eredményeket várhatóan ősszel publikálja. A kutatáshoz csatlakozó vállalkozónak, vállalkozói szervezetnek a nyáron küld a válaszaikat az általános eredményekkel összevető elemzést.

További információért látogassa meg az mcc.hu oldalát.