Forgalomkorlátozás várható!

2023. október 13. (péntek)

Vaszary Kolos utca, Fodor utca és Bercsényi Miklós utca közötti 260 fm szakaszának útépítési munkái várhatóan 2023. október 18. napján megkezdődnek a munkák befejezésének tervezett időpontja 2023. november 30. napja.

Az útépítéshez kötődő forgalomkorlátozás az alábbiak szerint kerül megvalósításra:

Az Vaszary Kolos utca jobb oldalán, majd a bal oldalon történő munkavégzés során a marási munkák október 19. napján várhatóak (1 nap), valamint a szegély bontása és építése valósul meg (1,5-2 hét).

A szegélyépítést követően a kötőréteg építése (1 nap) és a víznyelők javítása, akna fedlapok és víznyelőrácsok cseréje történik (1-2 hét) szelvényezés szerinti jobb majd bal oldalon.

Várhatóan november végén kapja meg az útszakasz az új kopóréteget (1 nap), majd a burkolatjelek festése és a táblacserék következnek (1-2 nap).

Az építési tevékenységet jelzőőrös forgalomirányítással végzi a kivitelező, sávtereléssel. A forgalom mindkét irányból fenntartható, valamint a napi munkavégzés miatti korlátozások csak 8 óra után lesznek érvényben.

Mátyás király utca melletti járda jelújítása

A Keszthely, Mátyás király u. melletti keleti járdaszakaszának felújítása 2023. október 16. napján várhatóan elkezdődik.

A felújítást a VÜZ Keszthelyi Városüzemeltető Egyszemélyes Nonprofit Kft. végzi 13 800 ezer forint költségvetési forrásból. A Mátyás király utca melletti járda a Zöldmező utca és a Csapás út között 425 fm szakaszon kerül felújításra. A járdafelújítási munkák tervezetten egy hónapig tartanak.