Ideiglenes helyre költözött a Keszthelyi Erdészet

2023. november 9. (csütörtök)
KesztHelyi identitás
Ideiglenesen elköltözött a Keszthelyi Erdészet a Festetics Imre Élményközpontba. A Sopron utcai épületet most újítják fel, ezért kellett áttelepíteni az irodákat. A beruházás önerőből valósul meg. A lakosság továbbra is a megszokott időben és elérhetőségeken éri el az ügyintézőket.

Már csak pár bútor maradt a Keszthelyi Erdészet Sopron utcai irodaházában. A szekrényelemeket, asztalokat és székeket is el kell szállítani, az épületben nem maradhat semmi a felújítás idejére. A pakolás legnagyobb részét a múlt héten végezték el a Bakonyerdő Zrt. munkatársai, a szállítások utolsó fázisa zajlott most. Az épület külső felújítása már megtörtént. Kicserélték a nyílászárókat, a homlokzat megújult és hőszigetelést kapott, valamint a lapos tetőn hő- és vízszigetelést végeztek. Most a belső rekonstrukció valósul meg.

„Már eléggé indokolt volt a munka. Hiszen 1965-ben épült az iroda és azóta ilyen jellegű, nagyszabású felújításon nem esett át. Ennek a munkának során a villamosvezetékeket kicseréljük, új fűtési rendszerünk lesz, a helységeknek a jobb kihasználhatóságának érdekében történik az átalakítás. Tehát egy nagyszabású felújítás történik. Emiatt el kell innen költöznünk.” – mondta el Hoffmann Pál erdészeti igazgató.

A Keszthelyi Erdészet munkatársai ideiglenesen a Festetics Imre Élményközpontban találhatóak meg. Az erdészeti igazgató elmondta, a vezetékes telefonszámuk és a pénztár nyitvatartási ideje sem változott meg erre az időre sem, továbbra is a megszokott rendben lehet őket keresni. Az Élményközpont működését nem befolyásolja a költözés.

Lendvai Bianka – Keszthelyi TV

Képek