Köszönet a Keszthelyieknek

2020. március 29. (vasárnap)

Köszönet illeti valamennyi keszthelyi intézmény dolgozóját

Köszönet illeti valamennyi keszthelyi intézmény dolgozóját! Felsorolni is nehéz, hiszen mindenki alkalmazkodott az elmúlt napok nehéz körülményeihez, és munkája során a legtöbbet próbálta kihozni ebből a helyzetből.
Az egészségügyi alapellátás, a szociális ellátás, a hivatalok dolgozó ugyanúgy, ahogy a mentősök, a gyógyszertárasok, az élelmiszer boltok eladói, a rendvédelem, vagy a tömegközlekedés dolgozói.
Köszönet illeti a pedagógusokat is, akik a város valamennyi iskolájában szinte azonnal átálltak a digitális oktatásra, de köszönet a szülőknek, a kisgyermekeseknek, akiknek ugyanúgy nehéz helytállni ezekben a napokban.
Köszönöm az időskorúaknak, hogy felismerték, hogy a vírus rájuk a legveszélyesebb, és ezen a héten már lényegesen többen maradtak otthon. Köszönet a fiataloknak és a segítő családtagoknak, ismerősöknek, akik vállalják az idősek számára történő bevásárlást és ügyintézést. Nagyon köszönöm a keszthelyi civil segítők munkáját is, hiszen sok varrni tudó kezdett hozzá a mosható maszkok gyártásához és sokan vállalják az időseknek történő bevásárlásokat is!
Végül, de nem utolsó sorban nagyon köszönöm Keszthely valamennyi orvosának és egészségügyi dolgozójának a helytállást és az áldozatos munkát!
Ahhoz, hogy túl legyünk ezen a nehéz időszakon, az elkövetkezőkben is szükség lesz erre az összefogásra!
Nagy Bálint
polgármester