Nagy sikerrel zárult a Keszthely Open

2010. július 14. (szerda)

Véget ért a futball világbajnokság, így a Keszthely Open is, melynek öt hete során több tízezer ember tapasztalhatta meg a közös szabadtéri szurkolás élményét. A VB-döntőn – érthető módon – nézőcsúcsot döntött a rendezvény.

Az esetek többségében az időjárás is kedvező volt, így a hideg söröknek, finom ételeknek, és a páratlanul szép balatoni panorámának köszönhetően remek hangulatban töltheti el minden kedves érdeklődő a Foci VB összes napját. A 20 négyzetméteres LED-falon a futballmeccsek mellett Tour de France, Forma 1 és wimbledoni közvetítéseket is követhettek az érdeklődők valamint számos kísérőprogram egészítette ki a rendezvényt. Elsősorban a fiatalabb korosztály kedvelte az XBox játékot, ami a mérkőzések előtt szórakoztatta a közönséget.
A különböző közösségi oldalakon nagy népszerűségnek örvendtek a Keszthely Open napi VB-kommentjei, melyek többsége a szurkolók előző esti megjegyzéseiből született (a kommenteket ITT lehet licitálni.

A záróhétvégén nézőcsúcsot döntött a rendezvény: az ülőhelyek már kora délután, röviddel a VB-show kezdete előtt megteltek. A műsorban bemutatkoztak a Keszthely Open videó „sztárjai”, akik ajándékokat hoztak a Futball Club Keszthely U-9-es korosztály gyerekeinek. A műsorszámok között videoshow-val és népszerű VB dalokkal hangolt a döntőre az egyre növekvő tömeg. A szervezők ajándék tapsrudakkal és arcfestéssel kedveskedtek a nézőknek, akiknek száma a kezdő sípszóra meghaladta a 2000 főt.

Két év múlva, az Európa Bajnokságon találkozunk ugyanitt!
(Vagy ahogy egy női szurkoló mondta a férjének a Keszthely Openen: „Drágám, nagyon jó ez a VB-rendezvény, ugye jövőre is eljövünk rá?”)

A Keszthely Open számokban:

12 vendég a „Kispad” című beszélgetős műsoron
25 napi VB komment
32 játékos az EA Sport FIFA South Africa bajnokságon
150 program 30 nap alatt
1400 darab ajándék tapsrúd
1800 feletti ismerős a közösségi oldalakon
7500 megtekintés a Keszthely Open videóknak a youtube-on
Több 10000 néző az összes rendezvényen

Nézze meg galériánkat!

Kapcsolódó cikkek:
A Keszthely Openen jártak a Szombathelyi Haladás vezetői