Tánctábort tartott a Divas Dance Tánciskola

2022. július 14. (csütörtök)

Tánctábort tartott a Divas Dance Tánciskola Németh Veronika táncművész vezetésével az Amazon Ház Látogatóközpontban. Németh Veronika immáron 1 éve a Keszthelyi Televízió munkatársaként is dolgozik.

A zárónapi gálaműsoron nemcsak nagycsoportban, hanem szólóban, duóban és trióban is megmutatták tánctudásukat a fiatalok. Az ország több pontjáról érkezett táborozók mellé Oroszországból, Ausztriából, Angliából és Spanyolországból is csatlakoztak táncos lábú gyermekek. A legfiatalabb táncos 3, míg a legidősebb 16 éves volt. Ebben az évben fiú tagja is volt a csapatnak. A tánc mellett más programok is összehozták a fiatalokat például kézműves foglalkozás és dottózás. Elhivatott állatbarátként kutyás napot és élelemgyűjtést is szerveztek a zalaszentgróti Szimat Állatvédő Egyesületnek.

„Az idei tábor azért is különleges, merthogy eddig közös csoporttáncok szoktak lenni. Általában egy klasszikus balett koreográfia szokott lenni kiscsoportnak és nagycsoportnak, illetve egy ilyen kortárs modern, utcai-színházi tánccal kevert táncstílusban szokott lenni ugyanúgy kiscsoportnak, nagycsoportnak. És most az a különlegessége a mostani táborzáró gálánknak, hogy a gyerekek saját maguk is alkottak koreográfiákat” – nyilatkozta Németh Veronika táncművész.

https://tvkeszthely.hu/hirek/9342-tanctabort-tartott-a-divas-dance-tanciskola