Új attrakció a Városi strandon

2011. július 14. (csütörtök)

Múlt héten megérkezett a kánikula, így a strandok forgalma is növekedett, hétvégére meg teljesen megteltek a fürdőhelyek. Keszthelyen új szolgáltatásokkal próbálják még inkább kellemessé tenni a strandolást.

Vízi gömb, vagyis zorb a strandon – ezzel az új szolgáltatással bővült a kínálat. A vízisport eszköz még fiatalnak számít hazánkban, sok országban viszont már nagyon elterjedt. Nagyon népszerű mind a felnőttek, mind a gyerekek közt, bár főleg az utóbbiak a bátrabbak és próbálják ki az eszközt. A gömb pár perc alatt felfújódik és már lehet is indulni vele a vízre. Általában 5-6 perc egy menet, a gömbbel lehet egyensúlyozni ugrtálni, és szaladni is benne. 100 kg felet és klausztrofóbiával nem ajánlott a használata.
Jelenleg a Városi strandon használható az új sportszer, de hamarosan már a Libáson is elérhető a szolgáltatás.

Emellett (mind a Libás, mind a Városi strandon) trambulin is várja a gyerekeket.


GALÉRIA A KÉPRE KATTINTVA
fotó: Keszthelyi TV (www.tvkeszthely.hu)

Az idei szezonban sem a belépőjegyek, sem a bérletek ára nem emelkedett a keszthelyi strandokon, és az eddig ingyenes szolgáltatások is változatlanul megmaradnak: sem az óriáscsúszdák, sem a műanyag napágyak használatáért nem kell fizetni, és a Városi strand vendégei részére a melegített vizű medence is térítésmentesen áll rendelkezésre. A keszthelyi lakosok idén is ingyenesen használhatják a Helikon strandot, és kedvezményes bérletet válthatnak a többire.

Kapcsolódó cikkek:
Kékhullám Zászló díjátadó – Keszthelyen mindhárom strand kiváló
Jövő héten nyit a strandkönyvtár
Indul a hajózási főszezon a Balatonon