Hirek

5184 találat
A szállodák vezetői találkoztak
A szállodák vezetői találkoztak 2024. április 24. (szerda) A találkozón szó esett a jövőbeni fejlesztésekről.
Csütörtökön kezdődik a Helikon
Csütörtökön kezdődik a Helikon 2024. április 24. (szerda) A városban 7 helyszínen lesznek megmérettetések.
Új köztisztasági eszközt kapott a város
Új köztisztasági eszközt kapott a város 2024. április 24. (szerda) Megérkezett az új kommunális takarítógép, amit tavaly ősszel vásárolt a VÜZ Kft.
A pedagógusok támogató szemléletét ismerték el
A pedagógusok támogató szemléletét ismerték el 2024. április 23. (kedd) A gyógypedagógia nemzetközi napja alkalmából szervezett konferenciát a Szemfüles Egyesület.
A népviseletet ünnepelték
A népviseletet ünnepelték 2024. április 23. (kedd) A Csány-Szendrey iskolában már hagyomány, hogy programot szerveznek a népviselet napja alkalmából.
Felújítás az Egry iskola konyhájában
Felújítás az Egry iskola konyhájában 2024. április 23. (kedd) Kicserélték a nyílászárókat és a kiszolgáló egységekre redőnyöket szereltek.
TeSzedd akció Keszthelyen
TeSzedd akció Keszthelyen 2024. április 23. (kedd) A Keszthelyi képviselőtestest tagjai és önkormányzat dolgozói is részt vettek az idei TeSzedd akcióban.
Keressük Keszthely Város tortáját és reform tortáját!
Keressük Keszthely Város tortáját és reform tortáját! 2024. április 23. (kedd) Már lehet pályázni a Keszthely Város Tortája címre
Tenyésznek a szúnyogok, folyamatosan figyelik őket
Tenyésznek a szúnyogok, folyamatosan figyelik őket 2024. április 22. (hétfő) A tenyészőhelyeket akár hetente is felkeresik és vizsgálják a lárvákat.
Tudta? Keszthelynek van nemzetközi hírnevű földrajztudósa
Tudta? Keszthelynek van nemzetközi hírnevű földrajztudósa 2024. április 22. (hétfő) Emléktárlatot és vándorkiállítást nyitottak a Balatoni Múzeumban.
Felelősséget zöldterületeinkért!
Felelősséget zöldterületeinkért! 2024. április 22. (hétfő) A Föld napja alkalmából szervezett pénteken konferenciát a Keszthelyi Környezetvédő Egyesület.
Újra lesz szülészet Keszthelyen
Újra lesz szülészet Keszthelyen 2024. április 19. (péntek) Május 6-tól újra lesz szülészeti fekvőbeteg ellátás.
Kik lesznek a Georgikon méltóságai?
Kik lesznek a Georgikon méltóságai? 2024. április 19. (péntek) A versengés célja, hogy megválasszák az idei év méltóságait.
Versenysikerek a Vajdában
Versenysikerek a Vajdában 2024. április 18. (csütörtök) Az Irinyi János Kémiaverseny és a Semmelweis Egészségverseny országos döntőjében is jól szerepeltek a diákok.
Egy hét múlva Helikon!
Egy hét múlva Helikon! 2024. április 18. (csütörtök) Április 25-e és 27-e között szervezik meg a dunántúli ifjúság legnagyobb kulturális seregszemléjét.
A kórház és a Balaton-parti fejlesztés is téma volt
A kórház és a Balaton-parti fejlesztés is téma volt 2024. április 18. (csütörtök) Rendkívüli ülést tartott a keszthelyi testület.
Polgári est Soltész Miklós államtitkárral
Polgári est Soltész Miklós államtitkárral 2024. április 18. (csütörtök) Polgári fórumra érkezett Keszthelyre Soltész Miklós, a Miniszterelnökség államtitkára, országgyűlési képviselő.
Gyöngyöző eredmények
Gyöngyöző eredmények 2024. április 17. (szerda) Tokió után Párizsban is képviselheti hazánkat és Keszthelyt a kiváló sportlövő.
Sikerült! Major Veronika olimpiai kvótát szerzett
Sikerült! Major Veronika olimpiai kvótát szerzett 2024. április 17. (szerda) Tokió után Párizsban is képviselheti hazánkat és Keszthelyt a kiváló sportlövő.
Várják a leendő vízimentőket
Várják a leendő vízimentőket 2024. április 17. (szerda) Megkezdte a toborzást a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata.
1 2 3 260