Hírek

5364 találat
Jó hangulatban telik a tollaslabda tábor
Jó hangulatban telik a tollaslabda tábor 2024. július 10. (szerda) A Keszthelyi Tollaslabda Egyesület 11. alkalommal szervezte meg a tábort.
A lóversenyzés és a divat világa elevenedett meg a majorban
A lóversenyzés és a divat világa elevenedett meg a majorban 2024. július 9. (kedd) Rendhagyó tárlatvezetéssel és múlt századi kosztümökkel, játékokkal várták az érdeklődőket vasárnap Fenékpusztán.
Akiket a mozdony füstje megcsapott
Akiket a mozdony füstje megcsapott 2024. július 9. (kedd) Retró hétvége volt a Balatonnál. A MÁV több éve rendezi meg a vasútbarát eseményt.
Eltűnt lányt keres a rendőrség
Eltűnt lányt keres a rendőrség 2024. július 9. (kedd) Segítséget kérnek az egyenruhások.
A TV-zéssel ismerkedtek a GESZ-es napközisek
A TV-zéssel ismerkedtek a GESZ-es napközisek 2024. július 9. (kedd) Táborozókat láttunk vendégül.
Határidők felvételizőknek
Határidők felvételizőknek 2024. július 9. (kedd) Jövő hétig lehet sorrendet módosítani.
Csak akkor előzz, ha be is tudod fejezni!
Csak akkor előzz, ha be is tudod fejezni! 2024. július 8. (hétfő) Különösen figyelni kell, ha mezőgazdasági járművet szeretnénk előzni.
A holokauszt keszthelyi áldozataira emlékeztek
A holokauszt keszthelyi áldozataira emlékeztek 2024. július 8. (hétfő) A zsinagógánál felelevenítették a holokauszt borzalmait és kádist mondtak a résztvevők július első hétvégéjén.
KeszthelyFest: ezrek szórakoztak Keszthelyen
KeszthelyFest: ezrek szórakoztak Keszthelyen 2024. július 8. (hétfő) Három napon át vonzott tömegeket a Nyugat-Balaton legnagyobb fesztiválja.
Kiváló a zalai fürdők vízminősége
Kiváló a zalai fürdők vízminősége 2024. július 8. (hétfő) Kiváló a Zala vármegyei természetes fürdőhelyek vízminősége – derül ki a Kormányhivatal sajtóközleményéből.
Vigyázzunk az őzikékre!
Vigyázzunk az őzikékre! 2024. július 5. (péntek) A mezőgazdaságban dolgozók is ügyelnek a területükre, betakarítás előtt gondosan megfigyelik a helyszínt, hogy ne lapuljon ott állat.
Sok a baleset a vasúti átkelőknél
Sok a baleset a vasúti átkelőknél 2024. július 5. (péntek) A legtöbb helyzetben a figyelmetlenség okozta a bajt.
Távozik Tál Zoltán plébános
Távozik Tál Zoltán plébános 2024. július 5. (péntek) Keszthelyt is érintő személyi változásokról döntött dr. Udvardy György érsek a Veszprémi Főegyházmegyében.
Megkezdődtek a nyári táborok a Népművészeti Alkotóházban
Megkezdődtek a nyári táborok a Népművészeti Alkotóházban 2024. július 5. (péntek) Elsőként a bútorfestők kezdték meg a munkát. Erdélyi tanulmányút előzte meg programjukat.
LégyOTT: pénteken kezdődik a KeszthelyFest!
LégyOTT: pénteken kezdődik a KeszthelyFest! 2024. július 4. (csütörtök) A város és egyben a térség legnagyobb szabású fesztiváljára több ezer vendéget várnak.
A keszthelyi diákokra is büszke a ZSzC
A keszthelyi diákokra is büszke a ZSzC 2024. július 4. (csütörtök) Jutalmazták a kiemelkedő teljesítményt nyújtó versenyzőket.
Átvették diplomáikat a Georgikon hallgatói
Átvették diplomáikat a Georgikon hallgatói 2024. július 4. (csütörtök) 130-an végeztek az idei évben, többen közülük a campuson folytatják a tanulmányaikat.
Sokrétű szempontrendszer szerint értékelik a strandokat
Sokrétű szempontrendszer szerint értékelik a strandokat 2024. július 3. (szerda) A Balatoni Szövetség és partnereinek munkatársai a Kék Hullám Zászló minősítő rendszer keretében járják a fürdőhelyeket.
Ismét megnyílt a Bűnmegelőzési Iroda
Ismét megnyílt a Bűnmegelőzési Iroda 2024. július 3. (szerda) 56 fiatal vesz részt idén a munkában.
SétálóUtca-Zene
SétálóUtca-Zene 2024. július 3. (szerda) Zenei aláfestéssel bővül a nyár végéig a Keszthely történelmi belvárosa
1 2 3 269