Hírek

5569 találat
Konferenciával tisztelegtek Sági János emléke előtt
Konferenciával tisztelegtek Sági János emléke előtt 2024. október 18. (péntek) KesztHelyi identitás A Balatoni Múzeum első etnográfusa születésének 150. évfordulója alkalmából szervezték meg a tanácskozást.
A békéért imádkoztak Ranolder
A békéért imádkoztak Ranolder 2024. október 18. (péntek) A Ranolder iskola ezúttal is csatlakozott ’Az Egymillió gyermek imádkozza a rózsafüzért’ kezdeményezéshez.
Egészségnapot tartottak a Balaton Színházban
Egészségnapot tartottak a Balaton Színházban 2024. október 18. (péntek) Egyre többen járnak szűrésekre. Az egészségnapon mintegy 150 fő jelent meg.
Láthatatlan gyilkos - hogyan védekezzünk ellene?
Láthatatlan gyilkos - hogyan védekezzünk ellene? 2024. október 17. (csütörtök) A méhnyakrák okozója, a humán papillomavírus (HPV) volt a témája egy, a Pelso Társaság által a Balaton Színházban megrendezett előadásnak.
Egy hónapja üzemel a távfűtés Keszthelyen
Egy hónapja üzemel a távfűtés Keszthelyen 2024. október 17. (csütörtök) Szeptember 16-án kapcsolta be a rendszert a VÜZ Kft.
Rendkívüli ülést tartott a testület
Rendkívüli ülést tartott a testület 2024. október 17. (csütörtök) KesztHelyi identitás Három napirendi pontot tárgyaltak.
Hasznos állat a bagoly, érdemes segíteni a költését!
Hasznos állat a bagoly, érdemes segíteni a költését! 2024. október 17. (csütörtök) A műfészkeket, költőládákat kevés ráfordítással el lehet készíteni.
Új mesterszakot indítanak a Georgikonon
Új mesterszakot indítanak a Georgikonon 2024. október 16. (szerda) KesztHelyi identitás Az agrárközgazdász képzés februárban indul, gazdasági és agrár alapdiplomásokat is várnak.
Űrsétát tehettek a Zöldmező utcai iskola diákjai
Űrsétát tehettek a Zöldmező utcai iskola diákjai 2024. október 16. (szerda) A Space Buzz projekt keretében egy szimulátor segítségével leshettek be az űrhajósok életébe.
Zalai Vármegyei Prima Díj: keszthelyi jelöltekre is lehet voksolni
Zalai Vármegyei Prima Díj: keszthelyi jelöltekre is lehet voksolni 2024. október 16. (szerda) KesztHelyi identitás Idén is elismerik a kultúra, a tudomány, a sport kiválóságait.
Bagyó Sándor: kevés kirívó eset volt a nyáron
Bagyó Sándor: kevés kirívó eset volt a nyáron 2024. október 16. (szerda) Átlagos nyarat zárt a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata.
Mozgás Receptre Magyar Életmód Orvostani Társaság hévízi konferencia
Mozgás Receptre Magyar Életmód Orvostani Társaság hévízi konferencia 2024. október 14. (hétfő) Hévízen tanácskoztak az életmódorvosok. Szó esett egy új programról, ami a megelőzésre fókuszál.
Megrongálták Keszthely polgármesterének családi autóit
Megrongálták Keszthely polgármesterének családi autóit 2024. október 14. (hétfő) A hírt dr. Tóth Gergely osztotta meg közösségi oldalán.
Jó hangulat és gesztenyés finomságok az őszi fesztiválon
Jó hangulat és gesztenyés finomságok az őszi fesztiválon 2024. október 14. (hétfő) KesztHelyi identitás Sikeres volt a IX. Gesztenye Fesztivál.
Agyagoztak és római ételeket kóstoltak
Agyagoztak és római ételeket kóstoltak 2024. október 14. (hétfő) KesztHelyi identitás A Múzeumok Őszi Fesztiválja sok érdekességet kínál a Balatoni Múzeumban.
Változatos feladatok a Gazdászmaratonon
Változatos feladatok a Gazdászmaratonon 2024. október 11. (péntek) KesztHelyi identitás A MATE Georgikon Campus hallgatói és a meghívott vendégek 24 órán keresztül vetélkedtek egymással.
Az őszi közlekedés veszélyeire hívják fel a figyelmet
Az őszi közlekedés veszélyeire hívják fel a figyelmet 2024. október 11. (péntek) Nagyobb lehet a balesetveszély.
A lelki egészség megelőzése a leghangsúlyosabb
A lelki egészség megelőzése a leghangsúlyosabb 2024. október 11. (péntek) Konferenciát tartottak Keszthelyen.
Fejlesztések a Keszthelyi Életfa Óvoda és Bölcsődében
Fejlesztések a Keszthelyi Életfa Óvoda és Bölcsődében 2024. október 10. (csütörtök) KesztHelyi identitás A nevelési év rendben megkezdődött, idén is sok programmal készültek mindenhol a kicsiknek.
Köszöntötték az időseket
Köszöntötték az időseket 2024. október 10. (csütörtök) az ESZI Idősek Otthonában már hagyomány, hogy októberben számos programmal ünneplik a szépkorúakat.
1 2 3 279