100 Hungarikum Bormustra

2010. november 27. (szombat)

A keszthelyi borkedvelők 2010. december 4-én szombaton 100 HUNGARIKUM BORMUSTRÁT szerveznek a keszthelyi Balaton Színházban, a közelmúltban elhunyt dr. Bakonyi Károly emlékére.

A nyílt napon 10.30 és 12.30 óra között kiemelkedő szakmai személyiségek tartanak előadást a magyar szőlőfajták termesztéséről (dr. Hajdú Edit, dr. ifj. Kozma Pál, dr. Májer János, dr. Kocsis László) majd 14.00 és 16.30 óra között neves hazai borászoktól (Frittmann János, Jásdi István, Vesztergombi Csaba, Árvay János, Berezics Csaba) hallhatnak fajtaismertető előadásokat az érdeklődők.

A rendezvény különlegessége a 10.00 és 17.30 óra között látogatható Bormustra, melyen 60 különböző szőlőfajtából 100 bor kóstolási lehetősége és bemutatása várja a Balaton Színházba látogatókat.

A bormustrán és az előadásokon kívül a házban megtalálható lesz egy dr. Bakonyi Károly emlékkiállítás, illetve kiegészítő programként a kiállítók sorában sajtkóstoló, pálinkasarok, vinoterápiás kezelésekkel foglalkozó szálloda, borvásár, szakkönyvek vására sorakozik majd fel.

A rendezvény záró eseményeként 18.30 órától exkluzív Hungarikum Borvacsora veszi kezdetét Frittmann, Jásdi, Vezstergombi, Árvay, Bussay és a Bezerics Pincészetek prémium boraival. Az estét a Vivat Bacchus énekegyüttes műsora színesíti.

Részvételi díj:
Nyílt nap: 1.500 Ft/fő, mely tartalmaz kóstoló poharat, az előadásokon való részvételt, korlátlan kóstolási lehetőséget.
Hungarikum Borvacsora: 6.500 Ft/fő.

További információ és jegyelővétel:
Balaton Színház, Keszthely, Fő tér 3.
Telefon: 83/515-232
info@balatonszinhaz.hu

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A rendezvény részletes programja.