25 éves a Közgáz

2015. november 17. (kedd)

A keszthelyi Közgazdasági Szakközépiskola fennállásának 25. évfordulóját ünnepelte november 13-án. Öt héten át tartó programsorozatot zárt le az intézmény a Balaton Színházban tartott ünnepséggel, gálaműsorral.

A Közgazdasági Szakközépiskolában filmet is készítettek, hogy a jubileumi ünnepség résztvevői bepillantást nyerhessenek az iskolai életbe, a diákévek történéseibe, az órák szigorába, a szabadidős lehetőségekbe.

Az iskola igazgatója idézte fel az intézmény indulása óta eltelt 25 év sikereit, az időközben jelentős változáson átesett szakképzést, a kihívásokban való eredményes részvételt.

Az ünnepségen Manninger Jenő, a térség országgyűlési képviselője köszöntőjében emelte ki, hogy az oktatás, a személyközpontúság, az esélyegyenlőség szem előtt tartásának együttese vitte és viszi sikerre a 306 fős iskolát.

Ruzsics Ferenc, Keszthely polgármestere ünnepi gondolataiban az iskola és város kapcsolatáról, fejlődésről beszélt, s arról a maradandó munkáról, amit a tanárok alkotnak.

A nevelőtestület mindent megtesz azért, hogy akinek kedve támad a szakmához, az intézményben tanulhasson. Az ünnepi percekben köszönte meg az alapítóknak, fenntartóknak, pedagógusoknak és diákoknak az eredményes munkát a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum főigazgatója.

A Keszthelyi Közgazdasági Szakközépiskola 25 éves jubileumi ünnepségsorozata a diákok kulturális műsorával zárult.

(forrás, fotó: Keszthelyi Televízió www.tvkeszthely.hu)