2006.06.08.

2007. február 13. (kedd)

A Hotel*** OVIT az élre tör
Partner partyn a sikerekről

Dallos Szilvia a Hotel*** OVIT vezetője június elején köszöntötte a szálloda üzemelésének ötödik évfordulója alkalmából rendezett ünnepség félszáz résztvevőjét.

A Hotel*** OVIT az élre tör
Partner partyn a sikerekről

Dallos Szilvia a Hotel*** OVIT vezetője június elején köszöntötte a szálloda üzemelésének ötödik évfordulója alkalmából rendezett ünnepség félszáz résztvevőjét. A partner partyra azon cégek, intézmények, vállalatok, szervezetek vezető képviselői kaptak meghívást, akik valamilyen módon osztoztak a jubileumát ülő hotel sikerében. A szállodát sikerült egyre javuló és elfogadható mértékben megismertetni, elfogadtatni a piaci szereplőkkel, és megtölteni vendéggel köszönhetően azoknak a partnereknek, akik saját érdekeiket szem előtt tartva először bizalmat szavaztak, később pedig eredményes közreműködéssel segítették a munkát. Mint ahogy a szálloda vezetője fogalmazott: felnőttek a feladathoz, ezért bizakodóan tekintenek a jövőbe.

Mint az értékelésből kiderült: a Hotel*** OVIT elhelyezkedéséből adódóan nem kifejezetten Balaton-parti szálloda, mégis mutatóik a balatoni szállodák átlagainak megfelelően alakultak. Vendégeik túlnyomó többsége belföldi, de évről évre növekszik a külföldiek aránya. Az elmúlt évben, a hotelben megszállt vendégek húsz százaléka volt külföldi. Van ok ünneplésre, mert egyre bővül a visszajáró vendégkör. Már húsz éve végeznek gyógyító kezeléssel egybekötött üdültetést, amelynek előnye elsősorban a jelenlegi személyzet szakképzettségében és összeforrottságában jelentkezik. Az év minden napján nyitva tartó keszthelyi hotel specialitásai közt említették, hogy az a Hévízi Tó közelében épült és percek alatt minden elérhető, de a városi zaj és a nyüzsgés mégis a kapun kívül marad. Az öthektáros parkban fekvő szállodában kerítéssel körülvéve biztonságos gépjárműparkolást és a szabad természet sokrétű csendes csodálatát és szabadságát tudják nyújtani. Családias elrendezésű, tágas, kényelmes, jól felszerelt szobák, speciális rendelőintézetnek megfelelő terápiás részlegen folyó sokrétű gyógykezelés: tangentor, masszázs, gyógytorna, iszappakolás hévízi gyógyiszappal, elektroterápiás kezelések várják az ide betérőket. A húsz szoba és hét apartman mindegyike légkondicionált, mindenütt vezeték nélküli internet hozzáférési lehetőséggel. Drinkbár, á la carte-rendszerű étterem, gyermekbarát szolgáltatások is a vendégek kedvét keresik, konferenciatermükben pedig tréningek, rendezvények is lebonyolíthatók. A szolgáltatások a 2002-ben bevezetett ISO 9001 minőségirányítási rendszer követelményeinek megfelelnek.