2006.06.19.

2007. február 13. (kedd)

Asbóth Szakközépiskola
Vizsga hátán vizsga

A keszthelyi Asbóth Szakközépiskola és Szakiskolában június 19-én kezdődtek a szóbeli érettségi vizsgák, valamint a szakmai, elméleti és gyakorlati vizsgák.

Asbóth Szakközépiskola
Vizsga hátán vizsga

A keszthelyi Asbóth Szakközépiskola és Szakiskolában június 19-én kezdődtek a szóbeli érettségi vizsgák, valamint a szakmai, elméleti és gyakorlati vizsgák. Érettségi vizsgán két nappali tagozatos és egy esti tagozatos osztály vett részt, összesen 92 fő.

Szakmai vizsgát 16 szakmacsoportban tartottak, ahol 209 fő nappali tagozatos és 39 fő felnőtt vizsgázott: fodrász, villanyszerelő, szobafestő-mázoló és tapétázó, burkoló, lakberendező, karosszérialakatos, fényező-mázoló, asztalos, ács-állványozó, kishajó- és csónaképítő, kozmetikus, számítástechnikai szoftverüzemeltető (2 csoport), számítástechnikai programozó, multimédia-fejlesztő, elektrotechnikai technikus szakmákban. A fenntartó részéről Kiss Bódog Zoltán (középen) a megyegyűlés elnöke látogatást tett az intézményben, és felkeresett több vizsgahelyet, köztük a közelmúltban újjávarázsolt kozmetikai kabinetet, ahol éppen gyakorlati vizsgájukat tették le a fiatal lányok.