2006.06.24.

2007. február 13. (kedd)

Juniális a Zámorban
Jól szórakoztak

A Tóth Ferenc irányításával működő „Zámor Térségért Egyesület” június derekán a Keszthelyi Semmelweis és Bajcsy –Zs. utca sarkán található pihenőhely térségében tartotta meg jó hangulatú, hagyományos juniálisát.

Juniális a Zámorban
Jól szórakoztak

A Tóth Ferenc irányításával működő „Zámor Térségért Egyesület” június derekán a Keszthelyi Semmelweis és Bajcsy –Zs. utca sarkán található pihenőhely térségében tartotta meg jó hangulatú, hagyományos juniálisát. A civil szervezet vidám rendezvényének szervezésébe az elnökségen kívül a tagok is tevőlegesen bekapcsolódtak.

A Mohácsi József polgármester, parlamenti képviselő fővédnökségével tartott eseményen az 1993-ban alapított egyesület vezetősége nevében okleveleket és pezsgőt adtak át a kispályás focimérkőzés legjobbjainak, és a főzőverseny legügyesebbjeinek. A főzőversenyt –hiába kiáltottak többen bundáért- az önkormányzat csapata nyerte meg, a rendőrség főzőmestereit alig megelőzve. A bronz oklevél az Interspar üzlet dolgozóiból verbuvált csapatnak járt ki. Eredményt hirdettek a futball kupában is. Csikós Józsefet választották a legjobb mezőnyjátékosnak, Fonnyadt Albertet a legjobb kapusnak, Csatlós Attilát pedig a legjobb góllővő rang illette meg. A „keszthelyi pénzintézetek” néven versenyző formáció kapta a legsportszerűbb csapatnak kijáró elismerést. A városrész polgárai közül többen szomorkodtak, hogy a győzelmet ezúttal nem a Zámor csapat, hanem az önnkormányzat szerezte meg. A képzeletbeli dobogó harmadik helyére az Intersparos fiúk álhattak. A szervezők megjutalmazták azokat is, akik aktív hozzájárulással segítették, hogy mindenki, önfeledten tudott szórakozni a minden évben egyre népszerűbb kisközösségi programon. Keller Jánosné, Németh Lajosné, Tóth Jenőné, Baracskai Jánosné, Zömbik Noémi, Tányéros Eszter, Marton Nóra és Ertl Csaba tevékenyen járultak hozzá a rendezvény sikeréhez.

Dr. Bakonyi László a Nemzetközi Borút Egyesület elnökének borkóstolója és a Fásy mulatóból közismert Tibó énekes-táncos műsora is sok érdeklődőt vonzott, csakúgy, mint az esti utcabál.