MOTO-ROCK FESZTIVÁL

2008. augusztus 18. (hétfő)

Az immár ötödjére megerendezésre kerülő fesztivál siker számaira, mint Bike & Babe szépségverseny és Fából Vasparipa motorépítőverseny idén is számíthatunk, de hogy a sokatmondó „Kesztyűbe dudálás” és az „Akutyafáját” pontosan mit takar, azt csak az tudja meg, aki augusztus 18. illetve 19-én ellátogat a keszthelyiek „börnout”és „madmax” mentes bulijára.

A Kreaktív Motorosok Augusztusi Zarándoklata Keszthelyre

Kató néni szavaival is élhetnénk, mert ezek a keszthelyi motoros fiúk …”má meginn kitanátak valamit”…, Természetesen, az immár ötödjére megerendezésre kerülő fesztivál siker számaira, mint Bike & Babe szépségverseny és Fából Vasparipa motorépítőverseny idén is számíthatunk, de hogy a sokatmondó „Kesztyűbe dudálás” és az „Akutyafáját” pontosan mit takar, azt csak az tudja meg, aki augusztus 18. illetve 19-én ellátogat a keszthelyiek „börnout”és „madmax” mentes bulijára. Az egykerekezést és gumiégetést is inkább a szombat délutáni kaszkadőrökre bízzuk!
Újabb érdekesség, hogy a már hagyományos veterán motor szépségversenyen belül fő hangsúlyt a moped matuzsálemiek Rigák, Simsonok, Verhovinák kapják.
Persze nem maradnak el régmúltat felidéző zenei produkciók, mint például a Török bácsi és a jó öreg Mini, A Prison Band vagy a Bőrgyári Capriccio. A friss hangot többek között a Rómeó Vérzik, Tóth Gabi és zenekara vagy a Free Birds képviseli.
A motorosok szebbik nem iránti alázatának bizonyítékaként kerül színpadra a pénteki éjszakai fürdőruha divatbemutató, de szombat esti Latin Láz fedőnevű produkció is sejtett némi bizsergető hangulatot.
Minden Keszthelyre látogató motoros egy kellemes nyárbúcsúztató bulira számíthat, szépen ápolt és kékzászló kitüntetést is elnyert Helikon strand árnyas fái illetve sörsátra alatt.
A házigazdák idén is várják megmérettetéseket kedvelő motorosokat, de az is megtalálja számítását aki „csak” az 1000 fős felvonuláson mutatná meg magát és motorját vagy a tíz fellépő zenekar kellemes muzsikája mellett sörözgetne egy jót a régi cimborákkal.

Részletes program:
Péntek 15.00-tól:
Tesztmotorozás
Koncertek:
Dream Drummers
Free Birds
Shaby Blues Band
Tóth Gabi koncert
Egzotikus fürdőruha show
Bőrgyári Capriccio – buli hajnalig

Szombat:
Fából Vasparipa – motorépítő verseny
A kutyafáját – csapatverseny
Kaszkadőr – show
13.00 Motoros felvonulás
Útvonal:
Helikon Strand- Festetics u.-Kossuth l. u.-Fő tér-Erzsébet Kir. u.Kazinczy u.-Apát u.-Toldi M. u.-Gyenesdiás Körforgalom – Gyenesdiás – Vonyarcvashegy- Balatongyörk- majd györökön forduló vissza-Gyenesdiás körforgalom-Hévizi u.- Pál u.-Bercsényi u.-Festetics u.-Helikon Strand

Deci – Bell összecsapás
Veterán és szoci- kismotor- szépségverseny
Little Mike Band
Rómeó vérzik
Török Ádám és a Mini
Brazil éjszaka virágai
The Prison Band – rock & roll

Belépő:
Péntek: 1.500,-Ft
Szombat: 2.500,-Ft
3 napos 3.000,-Ft (Elővételben 2.000,-Ft)

Jegyek elővételben a keszthelyi Tourinform irodában vásárolhatók augusztus 14-től!