2006.09.02.

2007. február 13. (kedd)

II. Ligeti Nap Keszthelyen
Műsor és meghívottak

Kézműves és cukrászati bemutatókkal kezdődött és vacsorával ért véget a szeptember első hétvégéjén tartott II. Ligeti Nap, melyet a Helikon Liget Egyesület szervezett.

II. Ligeti Nap Keszthelyen
Műsor és meghívottak

Kézműves és cukrászati bemutatókkal kezdődött és vacsorával ért véget a szeptember első hétvégéjén tartott II. Ligeti Nap, melyet a Helikon Liget Egyesület szervezett. A Zemankovics Ferenc és Rózsahegyi György védnökségével, Mohácsi József fővédnökségével a Helikoni Strand parkolójában rendezett programot ezúttal egészében véve kegyeibe fogadták az égiek.

A szervezőknek a támogatók jóvoltából sikerült a tavalyinál is színvonalasabb műsorokkal előrukkolni. Az alkalmi színpadon egymást váltották a fellépők, köztük a Csány – Szendrey Belvárosi Általános Iskola művészeti csoportja, a Csokonai ÁMK Pepita tánckara és a Cserszegtomaji Tátika Népdalkör. Elhangzott szavalat és értékelték a gyermekrajz pályázatra érkezett alkotásokat, valamint a kerékpártúra eredményeit. A helyi tűzoltóság magasból mentő gépjárművének kosara ezúttal magaslati, balatoni panorámát láttató bemutató kabinná alakult a vendégek nagy örömére.