2006.09.06. – 09.11.

2007. február 13. (kedd)

Táncpanoráma Keszthelyen

Idén ötödik alkalommal rendezi meg a Nemzeti Táncszínház, a Magyar Táncművészek Szövetsége, valamint a Balaton Kongresszusi Központ és Színház a Keszthelyi Táncpanorámát.

Táncpanoráma Keszthelyen

Idén ötödik alkalommal rendezi meg a Nemzeti Táncszínház, a Magyar Táncművészek Szövetsége, valamint a Balaton Kongresszusi Központ és Színház a Keszthelyi Táncpanorámát. Az ötnapos fesztivál a táncművészet több stílusát vonultatja fel.

A mostani előadássorozaton fellép a Budapest Balett, a Dunaújvárosi Bartók Táncszínház, Lippai Andrea és Budai László az Argentin Tangó Táncszínházzal közösen, a BM Duna Művészegyüttes, a Honvéd Táncszínház, a Botafogo Táncegyüttes és a Magyar Balett Színház. A Táncpanoráma ideje alatt Imrik Zsuzsa, Molnár Zsuzsa, Velich Rita jelmez- és díszlettervezők kiállítása tekinthető meg a kongresszusi központ és színház termeiben. A kiállítás a tervezők elmúlt évadokban készített munkáiból ad ízelítőt.Tapsolhatunk a magyar táncművészet legjobbjainak, és nemcsak a felnőttek, hanem a kicsik is, hiszen a program szervezői rájuk is gondoltak, amikor gyermekelőadással színesítették a Táncpanoráma műsorát.