2005.11.24.

2006. november 24. (péntek)

A Virágos Keszthelyért
Díjazták a legjobbakat

Idén ötödik alkalommal írt ki pályázatot „A virágos Keszthelyért” elnevezéssel a keszthelyi önkormányzat.

A Virágos Keszthelyért
Díjazták a legjobbakat

Idén ötödik alkalommal írt ki pályázatot „A virágos Keszthelyért” elnevezéssel a keszthelyi önkormányzat. A tizennégy nyertes a múlt héten vehette át a díjakat a Polgármesteri Hivatal dísztermében.

„A Virágos Keszthelyért” elnevezésű pályázatot 1999 óta, egy év kivételével minden esztendőben meghirdette az önkormányzat. Idén huszonkét versenyző nevezett a megmérettetésre. A három kategóriában: lakóközösségek, kereskedelmi szálláshelyek és egyéni pályázók számára kiírt verseny nyerteseiről a közelmúltban döntöttek a Turizmus és Külkapcsolatok Bizottsága, valamint a Városfejlesztési Bizottság tagjai.
– Az oklevéllel, és a pénzjutalmakkal a leggondosabb, legügyesebb városszépítőknek mond köszönetet az önkormányzat, és rajta keresztül a keszthelyi lakosok – hangsúlyozta az ünnepségen a díjakat átadó a Zemankovits Ferenc alpolgármester. Mint mondta az örömteli eseményre csupán az vet némi árnyékot, hogy az utóbbi években nem nőtt, inkább majdnem, hogy csökkent a pályázatra jelentkezők száma. Ez persze, ha nem is szívderítő tény, azért nem rontotta el a mostani nyertesek jókedvét.
A lakóközösségek kategóriájában idén a Stromfeld utca 15-ös szám alatti sorház, a kereskedelmi szálláshelyek közül pedig a Villi Apartmanház és a Steinhaus Panzió képviselője vehetett át díjakat. Az egyéni pályázók közül Belovári Istvánné, Bognár Edit, Dobos Jánosné, Holecz Ferencné, Kovács Józsefné, Németh Rezsőné, Pákozdiné Tafota Orsolya, Zsiga Lajosné, Komoróczi Lajos, Kovács György és a Gregosits család érdemelt jutalmat a bizottsági tagok szerint.