2005.12.15.

2006. november 24. (péntek)

„Keszthely Város Szolgálatáért” díjazottak
Peszmeg Ottót és Horváth Istvánt tüntették ki

A decemberi soros képviselő-testületi ülés nyitó részében Mohácsi József polgármester adta át a testület által alapított „Keszthely Város Szolgálatáért” díjakat két, arra érdemesített helyi polgárnak. Peszmeg Ottó köztisztviselő, a polgármesteri hivatal közlekedési és útügyi főmunkatársa jelentős szerepet vállalt egyes beruházások megvalósítására benyújtott pályázatok előkészítésében, illetve az elnyerésüket követő végrehajtás szervezésében, ezért esett rá a választás.

„Keszthely Város Szolgálatáért” díjazottak
Peszmeg Ottót és Horváth Istvánt tüntették ki

A decemberi soros képviselő-testületi ülés nyitó részében Mohácsi József polgármester adta át a testület által alapított „Keszthely Város Szolgálatáért” díjakat két, arra érdemesített helyi polgárnak. Peszmeg Ottó köztisztviselő, a polgármesteri hivatal közlekedési és útügyi főmunkatársa jelentős szerepet vállalt egyes beruházások megvalósítására benyújtott pályázatok előkészítésében, illetve az elnyerésüket követő végrehajtás szervezésében, ezért esett rá a választás. Közel négy évtizedes munkája, köztisztviselőhöz méltó emberi magatartása is okot adott arra, hogy a munkatársai körében is népszerű szakember lett az egyik kitüntetett.

Dr. Bertalan János kapitányságvezető tette a javaslatot Horváth István bűnügyi osztályvezető kitüntetésére, aki rendőr alezredesként és kapitányságvezető-helyettesként is a város jó hírét öregbíti több évtizede. Városunk közrendjének nívója, közbiztonsági helyzete évek óta folyamatos javulást mutat, amely minősíti az általa irányított osztály szakmai munkáját is. Lakókörnyezetében, valamint a város állampolgárai, civil és társadalmi szerveződései körében is megfelelő elismertséget vívott ki szakmai tudásával és becsületes viselkedésével.