Új színházi évad a Balaton Színházban

2008. szeptember 9. (kedd)

A 2008/2009-es évadban is a már megszokott magas színvonalú eladásokkal kedveskedik közönségének a keszthelyi Balaton Színház. Újdonság, hogy az érdeklődők két különböző, más-más darabokat tartalmazó bérlet közül választhatnak – vagy akár mindkettőt megvásárolhatják.

A 2008/2009-es évadban is a már megszokott magas színvonalú eladásokkal kedveskedik közönségének a keszthelyi Balaton Színház. Újdonság, hogy az érdeklődők két különböző, más-más darabokat tartalmazó bérlet közül választhatnak – vagy akár mindkettőt megvásárolhatják. Bekerült a repertoárba például Gárdonyi Géza, Szerb Antal, Márai Sándor, Dale Wassermann vagy Woody Allen egy-egy darabja, és természetesen most is tartozik „meglepetés előadás” az összeállításokhoz. Olyan ismert színészekkel találkozhatnak a bérletesek az évad során, mint Básti Juli, Eperjes Károly, Nagy-Kálózy Eszter, Rudolf Péter vagy Koncz Gábor.

A felnőtteknek szóló bérletek mellett idén a középiskolásoknak, a felsős általános iskolásoknak, és kisiskolásoknak-óvodásoknak válogatott össze egy-egy bérletnyi előadást a színház, melyek kínálatában a népszerű gyermek- és ifjúsági daraboktól a kötelező olvasmányokig számos mű szerepel.

Részletes információ a www.balatonszinhaz.hu weboldalon, vagy a színház közönségszolgálatán.