A bor ismét összehozott

2014. június 25. (szerda)

A legjobb pincészetek legjobb borait kóstolhatták meg az érdeklődők „A bor összehoz Keszthelyen” elnevezésű háromnapos belvárosi borfesztiválon. A negyedik alkalommal megrendezett eseményen ezúttal 16 történelmi borvidék 16 borháza sorakozott fel a sétálóutcán. A finom nedűk mellett ízes ételek és hangulatos utcazene várta a belvárosba a borkedvelőket és minden érdeklődőt.

A finom borok mellett üde hangulat várta a belvárosi borfesztivál vendégeit. Magyarország 16 történelmi borvidékének 16 pincészete hozta el a legjobb borait Keszthelyre. Tokajtól kezdve, Somlón át egészen Villányig bezárólag a legnevesebb borászatok képviseltették magukat a borkedvelők legnagyobb örömére.

Volt aki fröccsben, volt aki tisztán fogyasztotta inkább a borokat. Az italok mellett ínycsiklandó ételekkel is várták a vendégeket a sétálóutcán. „A bor összehoz Keszthelyen” elnevezésű háromnapos belvárosi borfesztivált már negyedik alkalommal rendezték meg, így mondhatni már kiforrott rendezvénye ez a belvárosnak.A szervező Pampetrics György borkereskedő üzleti kapcsolatai révén a legjobb borászatok tették tiszteletüket Keszthelyen.

A kellemes hangulatot a sétálóutca több pontjára kitelepült zenészek szolgáltatták. A könnyed gitármuzsika mellett harmonikaszó is csábította az érdeklődőket, akik a Tütü névre hallgató utazó gasztro busz látványával és finomságaival is megismerkedhettek.
A negyedik alkalommal megrendezett fesztiválról mindig pozitív visszajelzések érkeztek.

„A bor összehoz Keszthelyen” elnevezésű borfesztivál ideje alatt a belvárosi kereskedők hosszabbított nyitva tartással várták a borkedvelőket és vásárlóikat.

(forrás, fotó: Keszthelyi Televízió www.tvkeszthely.hu)