A cél a város megmozgatása

2019. április 30. (kedd)

Változatos edzésmódszerekkel ismerkedhettek meg az érdeklődők a Jenny’s FIT nyílt napján. A térségben egyedülálló kínálattal rendelkező családbarát centrum fontos célja, hogy megmozgassa és egészséges életmódra sarkallja az embereket. A február óta új üzemeltetővel működő sportközpontban az egyik legnépszerűbb hazai mozgásformát, a ZONA edzésmódszert is bemutatták.
Az Év Közönségdíjas Edzőjével mozoghattak együtt a nyílt nap látogatói. Péntek Enikő a ZONA edzés kifejlesztője, először vezényelt edzést Keszthelyen. Péntek Enikő nagy népszerűségnek örvend, módszere széles körben elterjedt. Kezdők és haladók számára is ideális az edzésmódszere.

„Nagyon jó zsírégető, egy finom izomépítő, inkább egy ilyen kis szálkás izomzatot lehet vele elérni, mint túl nagy izomzatot. Igazából ajánlom nőknek, férfiaknak is. Kihívást jelent, azt gondolom, hogy ha az ember beleteszi a 100 százalékot, akkor nagyon nagy kihívás és nagyon nagy fejlődést lehet vele elérni” – nyilatkozta a tréner.

A rendezvényen köszöntőt mondott Nemes Klára. A keszthelyi önkormányzati képviselő örömét fejezte ki, hogy mennyi sportolási lehetőséget kínál a családbarát jelleggel működő terem.A Jenny’s FIT nyílt napján bemutatták a terem edzésmódszereit. A gerincjógától kezdve a spinningen és a kangoon keresztül a harcművészetekig kínálnak mozgást a sportos életmód követőinek. A Jenny’s FIT kínálatában szerepel az un. infrashape. Az innovatív fekvőkerékpár kapszula a fogyás mellett hozzájárul a bőr megfiatalításához is.

„Szeretnék én is még több sportágat kipróbálni, mert Keszthelyen azért nem igazán van annyira lehetőség, hogy ilyen szerteágazó sportágakat kipróbáljon az ember, úgyhogy itt tényleg a kicsiktől a nagyokig mindenki megtalálja a neki megfelelő sportot” – mondta a nyílt napra látogató Tompos Laura.

Mayle Jennifer februárban vette át a stúdió vezetését. Köszönetet mondott az előző üzemeltetőknek és nagyszüleinek, akik sokat segítettek neki. Célja az volt a nyílt nappal, hogy megmozgassa a keszthelyi és környékbeli embereket.

„Ez az első rendezvényem, nagyon remélem, hogy ez még bővülni fog a későbbiekben is mind kiállítókkal, mind résztvevőkkel, mind szervezőkkel, társszervezőkkel egyaránt. Nagyon örülök, hogy ma ezt meg tudtam elsőre rendezni” – mondta televíziónknak Mayle Jennifer.

A nyílt napon a gyerekeknek is kedveskedtek, míg a szülők sportoltak, addig például légvárban játszhattak az apróságok, de óvodásoknak szóló Tündértánc foglalkozás is volt.

Hársfalvi Ákos – Keszthelyi TV
https://tvkeszthely.hu/hirek/5977-a-cel-a-varos-megmozgatasa?fbclid=IwAR3fYGQ1SeZmcuboahSTd2WdPySvntmd6Xj-kKKb6F95I1-N8ULgIG8-GOA