A Keszthely Openen jártak a Szombathelyi Haladás vezetői

2010. július 13. (kedd)

Szombaton este Keszthely vendégei voltak a korábbi válogatott labdarúgók, Illés Béla, Halmai Gábor és Kuttor Attila.

A Szombathelyi Haladás tulajdonosai és rekordtartója egy jótékonysági mérkőzésen lépett pályára az egykori keszthelyi játékosok és több korábbi élvonalbeli játékos, mint Kónya Mihály, Béres Ferenc, Tóth Miklós (a Haladás klubigazgatója), Sebestyén Péter, Varsányi Attila, Csikós József, Fodor László, Varsányi Sándor, Galántai Tibor, Farkas László, Németh Péter és Németh Donát társaságában, hogy a keszthelyi utánpótlás nevelést segítse. A Haladás képviselői a játék után három mérkőzéslabdát is ajándékoztak a keszthelyi utánpótlásnak, sőt a Keszthely Open elnevezésű, a világbajnokság alatt futó, Balaton-parti eseménydömping szombat estéjén az Uruguay-Németország bronzmérkőzés szakkommentátorai is voltak. (A vasárnapi vb döntőt egyébként Gellei Imre kommentálta.)

balról-jobbra: Kónya Mihály, Halmai Gábor, Béres Ferenc, Tóth Miklós, Illés Béla, Kuttor Attila, Sebestyén Péter, Varsányi Attila, Csikós József,
guggolnak: Fodor László, Varsányi Sándor, Galántai Tibor, Farkas László, Németh Péter és Németh Donát

– Illés Béla, Halmai Gábor, Kuttor Attila már csütörtöktől Keszthelyen pihent, szóval összekötöttük a kellemest a hasznossal ezen a nagyszabású rendezvénysorozaton. Fociztunk egy jót, nagyon jól éreztük magunkat és e mellett nemes célt is szolgáltunk – mondta Tóth Miklós.

Kapcsolódó cikkek:
Segíts, hogy segíthessünk – jótékonysági árverés