A keszthelyi lakossági hulladékudvar március 24-től határozatlan ideig zárva tart

2020. április 1. (szerda)

A zárva tartás érinti a zöldhulladék elhelyezését is

Tisztelt Keszthelyiek!

A koronavírus járvány a hétköznapjainkra is kihat, ami megváltoztatja sok korábban megszokott tevékenységünket is. A fokozott járványügyi helyzetre való tekintettel olyan intézkedések kerülnek bevezetésre, mellyel mindannyiunk biztonságát óvjuk!
A keszthelyi lakossági hulladékudvar nem csak hulladékudvarként működik, hanem az egész város hulladékgazdálkodásának az intézménye. Ez azt jelenti, hogy innét indul és ide érkezik a HUSZ Kft. valamennyi sofőrje és kukása, valamint itt dolgozik a KETÉH Kft. összes hulladékválogató és kezelő munkatársa. Így az ő egészségük és biztonságuk érdekében a keszthelyi lakossági hulladékudvar március 24-től határozatlan ideig zárva tart.

Ez a zárva tartás érinti a zöldhulladék elhelyezését is. Tisztelettel kérjük a lakosságot, hogy a tavaszi kerti munkák során keletkező zöldhulladékot a hulladékudvar újra nyitásáig kertjükben tárolják!
A veszélyhelyzet elmúltával a szakemberek megoldást fognak találni arra, hogy egy előre meghirdetett időpontban összegyűjtsék a városban az összegyűjtött zöldhulladékot, és elszállításával segítsék a lakosságot.

A közegészségügyi szempontból fontos és nélkülözhetetlen lakossági hulladékszállítás továbbra is változatlan formában történik, a kiadott hulladékszállítási rend alapján. A háztartási szelektív hulladékokat továbbra is átlátszó vagy világos színű zsákban kihelyezhetik ingatlanaik elé.
A vállalkozások számára a hulladékudvar továbbra is nyitva tart, segítve ezzel, hogy a gazdasági élet ne álljon le a városban.

Megértésüket és türelmüket hálásan köszönjük!

Bővebb információ: http://www.keszthelyhusz.hu/

#vigyázzunk egymásra!