A két ünnep között is vigyáznak ránk a rendőrök

2022. december 23. (péntek)

Idén is számíthatunk a rendőrség segítségére a két ünnep között is – erről tájékoztatta televíziónkat Dr. Andor László kapitányságvezető.

Az évvégéhez közeledve egyre többen kelnek útra, hogy meglátogassák szeretteiket. Azonban az ünnepek miatt előfordulhatnak szabálysértők is. Gyorshajtók, ittas vezetők kiszűrését célozzák meg a rendőri intézkedések, ezzel is megakadályozva egy esetleges baleset bekövetkeztét. Az egyenruhások célja az, hogy felhívják a sofőrök figyelmét a biztonságos közlekedésre, hogy mindenki hazaérjen és együtt ünnepelhessen a családjával.

„Kiemelten készülünk az évvégi ünnepek biztosítására is. Úgyhogy rendőrség, polgárőrség közösen kint leszünk a közterületeken, ellátjuk azokat a közrendi, közbiztonsági ellenőrzéseket, amelyek azt a célt szolgálják, hogy mindenki békében és boldogságban tölthesse a karácsonyt és az ezt következő napokat is. És már csak egy feladatom van, hogy mindenkinek áldott békés karácsonyi ünnepeket kívánjak és erőkben, sikerekben gazdag boldog új évet.” – ismertette Dr. Andor László kapitányságvezető.

Lendvai Bianka – Keszthelyi TV

https://tvkeszthely.hu/hirek/9912-a-ket-unnep-kozott-is-vigyaznak-rank-a-rendorok

Képek