Aktív családokat várnak az Aktív Strand programra

2022. augusztus 18. (csütörtök)

Aktív strand Keszthelyen! Augusztus elejétől jövő hét végéig a keszthelyi Városi strand aktív programokkal, ügyességi játékokkal, bajnokságokkal várja az érdeklődőket. A múlt heti bizonytalan időjárás miatt ugyan elmaradt a rendezvény, de tegnap pótolták a szervezők.

Vízi aerobic torna is színesíti az “Aktív Strand” rendezvényén a keszthelyi Városi Strandon. A nyár egyik legmelegebb napján a hőség ellenére sokan voltak a programokon. Volt streetball bajnokság, vízi akadályverseny, minigolf kupa és egyéb, családokat megmozgató program. „A gyerekekkel a mai nap folyamán már korán reggeltől részt veszünk a programon. Reggel egy ügyességi versenyen vettünk részt. Mi helyiek vagyunk. Hazamentünk aludni, és utána visszajöttünk, mert olyan szupernek találom a mai nap programját. A gyerekek, hogy visszajöttünk, ügyességi versenyen vettek részt, illetve minigolf versenyen is részt fogunk venni. Láttam, hogy további napokon is lesznek rendezvények – terveink közt szerepel, hogy ezeken is részt veszünk” – mondta el Zimmermanné Zuggó Eszter.

A turisztikai és városmarketing koncepcióban minden évszakban egy olyan kiemelt termékkapcsolást és ráépülő programsorozatot valósítanak meg Keszthelyen, ami kiemeli a városi attrakciókat. Ebbe a sorozatba illeszkedik a nyár végéig tartó Aktív Strand program. Az érdeklődők a vízbiztonsággal is ismerkedhettek. Illés Zoltán vízimentő így vélekedett: „Szerintem ez nagyon jó dolog. Eleve az, hogy ezen a strandon olyan program van, ami kicsit aktivizálja a strandolókat, ad egy programlehetőséget. Annak meg kimondottan örülök, hogy a vízimentők részéről itt lehetünk, jelen lehetünk. Szerintem egy nagyon hasznos beszélgetésen vagyunk túl. Próbálunk minden lehetőséget megragadni, hogy felhívjuk a figyelmet néhány létfontosságú szabályra a vízben, meg a vízen tartózkodás legfontosabb szabályaira.”

A főként a fiatalabb korosztályt célzó elemek egyike az adrenalin kihívás. A szervezők kiemelt figyelmet szentelnek a biztonságra is. Az “aktív” résztvevők élménykuponokat kaphatnak, amikkel kedvezményesen próbálhatják ki a viziparkot, a kajakozást és még sok minden mást.

Kovács Szabolcs, az Aktív Strand program kidolgozója ezzel egészítette ki:„Bónokat, tehát Aktív Strand élménybónokat kapnak az aktivitáson, a különböző bajnokságokon, ügyességi játékokon való részvétel után. Ezeket egy egyedülálló szolgáltatói összefogásnak köszönhetően itt helyben, a szolgáltatóknál tudják beváltani különböző előnyökre. Emellett idén a Helló Keszthely applikációban is létrehozunk kihívásokat, ahol pedig pontokat tudnak gyűjteni és ezeket a pontboltban válthatják különböző előnyökre.”

Augusztus végig szombatonként várják az érdeklődőket az Aktív Strand programra a Városi Strandon. A rendezvény megtartása természetesen az időjárástól is függ.

Tüskés Balázs – Keszthelyi Televízió

https://tvkeszthely.hu/hirek/9475-aktiv-csaladokat-varnak-az-aktiv-strand-programra