Április 30-án zárul a Keszthelyi Kilométerek előnevezése

2016. április 26. (kedd)

Április 30-án, szombaton zárják a pünkösdi, IX. Intersport Keszthelyi Kilométerek utcai futóverseny előnevezését. A szervezők a május 14-15-ei fesztivál – korábbiakhoz képest bővített – programjaira több ezer résztvevőt várnak. A Balaton-parti rendezvény az egészséges táplálkozást is népszerűsíti.

„Újdonságként ’KKM kedvezménykártyát’ bocsátunk ki, mellyel összegyűjtjük a futóknak szánt kedvezményeket a környéken, és ezzel együtt arra bíztatjuk őket, hogy a nyár és az ősz folyamán látogassanak el újból Keszthelyre, mivel a kedvezmények október 31-ig lesznek érvényesek. Idei szlogenünk a ’Mindenki velünk!’, ezzel a futók sokszínűségét jelképezzük, ezért az arculatunkban is óriás papírmasé-fejeket jelenítünk meg, melyek látványosak lesznek a rendezvényen is. Fontos számunkra az egészséges táplálkozás népszerűsítése, ezért a Fő téren Bio-piacot fogunk kiépíteni” – tájékoztatott Bedő Beáta főszervező.

Május 14-én szombaton délelőtt 18 futamot rendeznek a gyermekeknek, délután 2,5 és 5 km-es távok következnek; a napot tésztaparti és Dallos Bogi együttesének, a Bogi and the Berry koncertje zárja. Május 15-én délelőtt 10 órakor rajtol az Intersport Keszthelyi Kilométerek félmaraton, maraton. A futószámokra április 30-ig lehet előnevezni a http://keszthelyikilometerek.hu/keszthelyi-kilometerek/programok