Átadtuk megújult stúdiónkat

2022. március 21. (hétfő)

Átadtuk megújult stúdiónkat. Az elmúlt 6 hétben nagyszabású változások történtek a Keszthelyi Televíziónál. A fejlesztések nem állnak meg. Havonta újulnak meg magazinműsoraink. Ősztől pedig élőben láthatják Híradónkat.

Háromféle háttér került televíziónk stúdiójába az elmúlt héten. A modern látvány mellett a berendezés is megújult. Kényelmes székekre és asztal mellé ülhetnek le a vendégek. Pénteken ünnepélyesen adtuk át a stúdiót. Partnereinket és fenntartóinkat is meghívtuk az alkalomra.

„A Keszthelyi Televízió az elmúlt hosszú években is nagyon fontos szereplője, szervezeti egysége volt nemcsak Keszthely városának, hanem azt gondolom az egész térségünknek. És tény az, hogy változik a világ, a közösségi médiában a tartalmak és egy csomó minden változott a hírközlés tekintetében az elmúlt időszakban. De én azt gondolom, hogy a helyi televízióknak nemcsak, hogy a jövőben is lesz szerepe, hanem erősödnie kell ennek a szerepnek. Hiszen azt gondolom, hogy különösen figyelembe véve azt, hogy bizonyos közösségi médiafelületeken milyen sok valótlan állítás jelenik meg ez még inkább tovább erősíti a valódi hiteles hírforrásoknak a szerepét.” – mondta el Nagy Bálint polgármester.

A bemutatón vendégeink megnézhették a felújított helyiségeket. Valamennyien voltak korábban stúdiónkban, meglepődve látták a változást.

„Ezzel a szemüveggel néztem, tehát interjúalanyként léptem ide be. És meg kell, hogy mondjam, hogy az első benyomások már nagyon inspiratívak voltak és valahogy sokkal kellemesebb és nyugodtabb légkör fogadott. És mindjárt gondoltam is arra, hogy interjúalanyként az ember itt ilyen háttérrel ilyen miliőben talán kicsit feszültségmentesebben tud beszélgetni ebben a stúdióban.” – osztotta meg Horváth Zoltán a Majormúzeum igazagtója.

Meghívottjaink között köszönthettük a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Georgikon Campusának képviselőit is. Az oktatási intézményről is számos alkalommal tudósítottunk.

„Szerintem nagyon kiváló volt az együttműködés az elmúlt időszakban. Szerintem nagyon sokat köszönhetünk is a Keszthelyi Televíziónak, hiszen a Keszthelyi TV az elmúlt években, évtizedekben nagyon sokat tudósított rendezvényeinkről, képzési programjainkról. Tehát a promócióban, a megismertetésben nagyon fontos szerepe volt a Keszthelyi TV-nek a tudósításában. És hát én nagyon nagy örömmel láttam, hogy megújult a Keszthelyi TV-nek a stúdiója.” – ismertette Szabó Péter a MATE főigazgatói főtanácsadója.

A stúdióterveket Manninger Beáta álmodta meg. Ez volt a hetedik televízió stúdió, amit sikerült megújítania. A Balaton színvilága jelenik meg a díszletben, mint keszthelyi szimbólum.

„Február elsején kezdtük el tervezni ezt az egész átalakítást és a szabad sajtó napjára elkészült minden. Ez mindösszesen hat hét. Kellettek hozzá a fővárosi kollégáim, Komoróczy Zoltánt kiemelném, illetve Miki Tímeát, akik nagyon-nagyon sokat segítettek és hálás köszönetem. És természetesen a Keszthelyi Televízió valamennyi munkatársa, kiemelve Somogyi Ákos műszaki vezető kollégámat, aki szó szerint beköltözött a stúdióba, az utolsó négy napon. Így valósulhatott meg március 11-re, hogy fel is épült a stúdió márciusban.”

A fejlesztések nem állnak meg. Március 21-től social media managerrel bővül csapatunk, elindul instagram oldalunk. Nyáron két alkalommal jelentkezünk 3 órás élő műsorral.

Lendvai Bianka – Keszthelyi TV

https://tvkeszthely.hu/hirek/8960-atadtuk-megujult-studionkat