Átvette polgármesteri megbízólevelét Nagy Bálint

2019. október 18. (péntek)

A keszthelyiekkel Keszthelyért fognak közösen dolgozni…

Átvette megbízólevelét Nagy Bálint, akit az október 13-i helyhatósági voksoláson polgármesternek választottak Keszthelyen.A Városháza Dísztermében rendezett mai eseményen elhangzott, hogy a rendszerváltás óta ez volt a nyolcadik lehetőség, hogy polgármestereket és képviselőket válasszanak hazánkban. A Fidesz-KDNP keszthelyi polgármesterjelöltje a szavaztok 54,89%-át szerezte meg vasárnap.
Keszthelyen a polgármester választás eredménye október 17-én jogerőssé vált, így Nagy Sándor Bálint Keszthely Város polgármestere. Dr. Cseszár Zsuzsanna, a Helyi Választási Bizottság elnöke gratulált és átadta megbízólevelét Keszthely polgármesterének. Nagy Bálint elmondta, a vasárnapi eredmény kiemelkedő számot mutatott, hiszen többen mentek el szavazni a városban, mint az előző helyhatósági választáson. Az újdonsült polgármester hangsúlyozta, a mostani voksolás nagymértékben megmutatta, hogy az emberek többsége milyen Keszthelyt képzel el. Hozzátette, ennek megfelelően fog dolgozni. Kiemelte, neki és a megválasztott képviselőknek azt az irányt kell követni az elkövetkező öt évben, hogy közösségben van az erő, a közösségnek együtt kell dolgozni a közösségért,a keszthelyiekkel Keszthelyért fognak közösen dolgozni.

Hársfalvi Ákos – Keszthelyi TV
https://tvkeszthely.hu/hirek/6505-atvette-polgarmesteri-megbizolevelet-nagy-balint?fbclid=IwAR2NRVZljjVnxTjHguZ-TIfMljT7v1MWP-_0czaAUS_TL_K1G4DaA6hXWNU