Átvették megbízólevelüket a képviselők

2019. november 2. (szombat)

A 6-os választókerületben időközi választásra kerül sor

Ünnepélyes keretek között vették át megbízóleveleiket Keszthely újonnan megválasztott képviselő-testületének tagjai csütörtökön délután.
A Városháza dísztermében dr. Cseszár Zsuzsanna, a Helyi Választási Bizottság elnöke adta át a dokumentumokat azt követően, hogy a képviselők választási eredménye is jogerőre emelkedett. Megbízólevelet vehetett át Dékány Péter, az 1-es választókerület képviselője, Csótár András, a 2-es választókerület képviselője, Raffai Róbertné, a 3-as választókerület képviselője, Vozár Péterné, a 4-es választókerület képviselője, Horváth Tamás, az 5-ös választókerület képviselője, Nemes Klára, a 7-es választókerület képviselője, dr. Ifi Ferenc, a 8-as választókerület képviselője, valamint Dósa Zsolt és Czuth Zoltán László, kompenzációs listáról bejutott képviselők. Nagy Bálint, Keszthely polgármestere az ünnepségen elmondta: az a cél, hogy az ellentéteket félretéve közös összefogással építsenek egy erős várost. A keszthelyi képviselő-testület ünnepélyes alakuló ülését november 8-án tartja a Festetics-kastélyban.

Haász György lemondása miatt Molnár Tibor lesz a testület tízedik tagja. Mivel az erről szóló döntés határidőn túl emelkedett jogerőre, így ő a jövő héten kapja kézhez megbízólevelét. A 6-os választókerületben időközi választásra kerül sor, és az így megválasztott személlyel lesz majd teljes a testület létszáma.
https://tvkeszthely.hu/hirek/6544-atvettek-megbizoleveluket-a-kepviselok-keszthelyen?fbclid=IwAR1GKB-TKrkHIr21ttIiHgc4Pc5Onr8YQmcBXz9o6bIBxul8YmxPx8h1q5U