Bölcsődét terveznek a Kísérleti utcába

2023. április 13. (csütörtök)

Bölcsődét terveznek a Kísérleti utcai óvoda helyén – erről is szó volt a képviselő testület mai rendkívüli ülésén. A városatyák négy napirendi pontot tárgyaltak. Pályázatokról és azokhoz kapcsolódó közbeszerzési eljárásokról döntöttek.

Az ülésen szavaztak a képviselők a „Keszthely Zöld Város” című pályázat harmadik pályázati részéről, mely a KRESZ park rekonstrukciójáról szól. Döntöttek a kivitelezőről, aki munkálatokat elvégzi a park felújítása kapcsán.  Szavaztak egy a bölcsődei nevelés fejlesztésével kapcsolatos pályázatról.

Manninger Jenő polgármester: “Azt tervezzük, hogy a Kísérlet utcai volt óvoda helyén, azt a helyszínt felhasználva egy bölcsödét nyissunk, amely két csoportos lenne szakemberek szerint és és a felmérések szerint, illetve a beérkezett lakossági igények szerint. Ezt én magam is lakossági fórumon tapasztaltam, hogy van rá igény, különösen ebben a városrészben. Szeretnének ezt több pályázatból megvalósítani, és ezért be kell nyújtanunk egy pályázatot, és az ehhez szükséges testületi felhatalmazást kaptuk meg.”

A képvislők szavazáson módosították a Keszthely Város Önkormányzata Közbeszerzési Szabályzatát, valamint a közbeszerzési eljárásba választott bíráló bizottságok személyi összetételére vonatkozó képvislő-testületi határozatot.

Tóth András – Keszthelyi TV

https://tvkeszthely.hu/hirek/10248-bolcsodet-terveznek-a-kiserleti-utcaba

Képek