Cintányéros cudar világ

2021. október 5. (kedd)

A Csárdáskirálynő, a Mágnás Miska és a My Fair Lady ikonikus dalai is felcsendültek a Balaton Színházban. A színpadon Oszvald Marika és Peller Károly szórakoztatta a közönséget. Az Operettszínház művészei a Szépkorúak hétvégéje alkalmából látogattak Keszthelyre. A színpadon nem csak slágerekkel, hanem humoros személyes történetekkel is megörvendeztették a közönséget.

Operettslágerekkel köszöntötte a szépkorúakat a Goldmark Károly Művelődési Központ. A Balaton Színház színpadán idén Oszvald Marika és Peller Károly adott nagysikerű koncertet. Az Operettszínház művészei a legismertebb slágereket vonultatták fel, a Csárdáskirálynő és a My fair lady ikonikus dalai is felcsendültek. Az idősek nagy örömmel fogadták a programot.

„Szeretjük ezeket a színészeket és mivelhogy a zene világnapja is van, meg a szépkorúaké. Sajnos nem vagyok jó az időben, 79. évemet töltöttem és örülök, hogyha jöhetek, kimozdulhatok egy kicsit.” – mondta egy résztvevő, Nagy Lajosné.

A művészek nem csak az operett gyöngyszemeivel, hanem történetekkel is megörvendeztették a közönséget. A fellépéseken szerzett személyes élményeiket osztották meg a résztvevőkkel. A művészek az ország számos pontján koncerteztek már, az Operettszínház színpadától kezdve egészen a kistelepülések művelődési házáig. A fővárosi és a vidéki előadásokra is mindig nagy örömmel készülnek.

„Van úgy, hogy egy kis teremben vagyunk bent, ahol két hosszú asztal van és egy pár nyugdíjas. Azoknak is nagyon szívesen fellépünk. Jó érzés, persze, Keszthely, az egy csodás hely, már ahogy megérkeztünk, az is nagyon jó volt. Ráadásul süt a nap és szép ez a hely nagyon. Nagyon jó a közérzetem most.” – emelte ki Oszvald Marika, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész.

Keszthelyen már hagyomány, hogy évről évre októberben köszöntik a szépkorúakat. Ebből az alkalomból számos programot szervez a Goldmark Károly Művelődési Központ. Az operett mindig nagy sikernek örvend, az idősek sokszor gyermekeiket, unokáikat is elviszik a műsorra. Nem volt ez másképp idén sem, Oszvald Marika és Peller Károly közel telt ház előtt léphetett fel Keszthelyen.

Regman Karola – Keszthelyi TV

https://tvkeszthely.hu/hirek/8474-cintanyeros-cudar-vilag