Elfogták az eszteregnyei rablógyilkosság gyanúsítottjait

2023. január 13. (péntek)

Két embert fogtak el az eszteregnyei rablógyilkosság ügyében a Zala vármegyei rendőrök, erről tartottak ma sajtótájékoztatót Zalaegerszegen.

A beszámolón elhangzott, január 11-én este érkezett bejelentés arról, hogy holtan találtak egy férfit eszteregnyei otthonában. A rendőrök a 12 órás helyszíni szemle során megállapították, hogy az idős férfit egy nagy méretű késsel többször megszúrták a testén, kivérzés miatt halt meg. A családi házból és a garázsból értékek tűntek el, köztük egy 22 éves személyautó, elektronikai cikkek, mobiltelefonok és egy laptop, de valószínűleg készpénzt is elvihettek az elkövetők.

„Az adatgyűjtés adatai alapján beazonosítottunk egy garéi férfit, illetve annak a fiatal barátnőjét, akik lehetségesek voltak, hogy ők a bűncselekménynek az elkövetői. Ezután a nyomozás az ő megtalálásukra, felkutatásukra irányult, ami végül is a csütörtöki napon 15 órakor eredményre vezetett és Nagykanizsa belterületén elfogtuk őket. Ezután végrehajtottuk a kihallgatásukat és a kihallgatás során a fiatal hölgy elismerte a bűncselekményben való részvételét és a szerepét.” – ismertette Dr. Jandó Zoltán kiemelt főnyomozó.

https://tvkeszthely.hu/hirek/9958-elfogtak-az-eszteregnyei-rablogyilkossag-gyanusitottjait

Képek