Sörház utca lezárása

2022. július 11. (hétfő)

! FRISSÍTÉS !

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2022. július 8-án a Sörház utca burkolatjavítási munkálatai során a kivitelező előre nem látható akadályba ütközött.

A Sörház utca és Kossuth Lajos utca csatlakozása alatt csapadékvíz elvezetési problémákból adódó útalámosás miatt egy szakaszon az út beszakadt.

A probléma maradéktalan elhárítása és az útszakasz biztonságossá tétele további közműkezelők bevonását és újabb munkálatok megszervezését vonja maga után. Ebből adódóan a Sörház utca forgalom számára tervezett átadásának időpontja jelentősen módosul, a Kossuth Lajos utca Sörház utca irányába továbbra is zsákutca marad.

Kérjük szíves megértésüket és vezessenek óvatosan!

(2022.07.13. – Keszthely Város Önkormányzatának közleménye)

A burkolat felújítása miatt van szükség a teljes útzárra. A kivitelező a felmérések során tájékoztatta az önkormányzatot, hogy egy úgynevezett hideg remixes technológiával dolgoznak. Az útlezárás a tervek szerint július 8-án reggel 8 órakor kezdődik, és július 12-e 18 óráig tart. A parkolóudvarhoz a Deák Ferenc utcai bejárat ideiglenesen kétirányú lesz, ezt táblák is jelzik majd. A teljes utcafelújítást július 30-ig kell befejezni.

https://tvkeszthely.hu/hirek/9326-pentektol-lezarjak-a-sorhaz-utcat