Érdekes beszélgetések, sztárvendégek a BalatOFF-ban

2022. augusztus 30. (kedd)

Ismét három órás élő adással jelentkezett a Keszthelyi Televízió. Ezúttal a Festetics-kastély parkjába telepítettük a stúdiónkat. Csapatunkhoz Rácz Zsuzsi, Joshi Bharat és Várkonyi Attila is csatlakozott. Beszélgettünk kutyákról, mentes étrendről és a Verkli Fesztiválról is, a hangulatot Zoltán Erika, Éliás Jr. és Auguszt Bárió fokozta.

A kastély parkjában már reggeltől zajlottak az előkészületek a délutáni adásra. Folyamatosak voltak az egyeztetések, közben készültek a sminkek és a frizurák. Ezúttal vendég műsorvezetőket is hívtunk, akikkel az elmúlt hetek során rendszeresen tartottuk a kapcsolatot.

17 óra után pár perccel elstartolt a BalatOFF. Az első órában a mentes étrendről és a kézműves sajtkészítésről is beszélgettünk,. Zoltán Erika egyik legismertebb dalát hozta el Keszthelyre. Az énekesnő azt is elmondta, hogy érzi magát 60 évesen.

„Az évek számának múltával azért az ember nagyon-nagyon sokat okosodik, tapasztal, nyugszik. Ha meg lehetne azt oldani, hogy a 20-25 éves formánkban legyünk olyan tapasztaltak, mint 60 évesen, az egy nagyon jó kombó lenne.” – mondta Zoltán Erika énekes.

Kalapos Istvánt és Rácz Zsuzsit Hegedüs Éva és Joshi Bharat váltotta a műsorvezetői székben. Itt is színes témák kerültek terítékre, az esztétikai kezelésekről is szó volt, de verklizene is felcsendült. Éliás Gyula Jr. műsorvezetőinkkel közösen zenélt, de azt is elárulta, mit jelent neki a Balaton.

„Alapállomásom. Én 3 éves koromtól kezdve 2015-ig Badacsonyörsön nyaraltam majdnem harmincvalahány éven keresztül. Utána Széplakon is közben, tehát mindig volt, most például Máriafürdőn nyaraltam egy picit. A Balaton minden táján megfordulok.” – emelte ki Éliás Gyula Jr. énekes, dalszerző.

A műsor utolsó óráját a kutyás stranddal kezdtük. Szó esett még a Vadlán Ultra terepről, de a balatoni borok és gasztronómia világába is elkalandoztunk. Auguszt Bárió legújabb dalát hozta el hozzánk, és a készülő videoklipről is beszélt.

„Voltunk mindenféle vicces és szórakoztató helyen és pillanatban. Voltunk lovardában, láttunk kutya-macsak csókot. Előadtuk a Duna-parton a dalt. Én eljátszottam egy homeless, félig vak zongoristát is.” – tájékoztatott az AD Studió alapítója, Auguszt Bárió.

A beszélgetések mellett átalakító sarkunk is volt Varázspálca címmel. Ebben két hölgy vállalta, hogy stílustanácsadó, sminkes és fodrász segítségével átváltoztassuk. Garamvölgyi Krisztián koktélokat kevert, és különleges alapanyagokról is beszélt. Az adás megálmodója Manninger Beáta volt.

„Még magam sem hittem, hogy ez ilyen profin megvalósul. Ezt minden nagyképűség nélkül mondhatom, illetve szerénytelenség nélkül, hogy ez egy nagyon profi csapatmunka volt.” – tette hozzá a Keszthelyi Televízió programigazgatója.

Az élő adást két és fél hónapos közös munka előzte meg. A BalatOFF rendezője Szurdoki Erika volt, akivel az elmúlt hetekben naponta tartottuk a kapcsolatot. Egyeztettük a helyszíneket, a kameraállásokat, a feliratokat és minden apró részletet.

„Én nagyon-nagyon jól éreztem magam, nagyon jó a stáb, nagyon jó a csapat. Tényleg mindenki 100%-ig nyújtott mindent. Nagyon-nagyon jó volt.” – emelte ki Szurdoki Erika, a BalatOFF rendezője.

A BalatOFF-ban hat kamera forgott, 10 mikrofont és ugyanennyi fülmonitort használtunk. Több mint 100 sornyi feliratot írtunk be, és csaknem 30-an dolgoztunk a műsorban.

Regman Karola – Keszthelyi TV

https://tvkeszthely.hu/hirek/9510-erdekes-beszelgetesek-sztarvendegek-a-balatoffban