Felkeresik az adósokat a VÜZ szakemberei

2012. március 21. (szerda)

Önkormányzatok, gazdasági társaságok működésének egyik meghatározó feltételévé vált az adósságállomány, illetve a kintlévőségek csökkentése, a meglévő állomány minél hatékonyabb, folyamatos kezelése.

Az adósságkezelés során a VÜZ Nonprofit Kft. a közszolgáltatásokból eredő hátralékok (távhőszolgáltatás, hulladékkezelés) és az önkormányzatnak végzett ingatlankezeléssel kapcsolatos hátralékok (lakbér, közüzemi tartozások, társasházi közös költség) intenzívebb kezelését tervezi bevezetni a személyes és egyedi ügykezelés bővítésével.

Kérjük önöket, hogy hátralékuk ügyében ügyfélszolgálati irodánkat mielőbb felkeresni szíveskedjenek. Itt mód nyílik arra, hogy teljes diszkrécióval egyedi megegyezés szülessen a hátralék megfizetéséről akár rugalmas részletfizetési megállapodás által.
2012. március 31. után a VÜZ Keszthelyi Városüzemeltető Egyszemélyes Nonprofit Kft. felkészült szakemberei jogi háttérrel „Önkormányzati adósságkezelés” feliratú egyenruhában felkeresik az adósokat otthonukban. Az adósságrendezési tárgyalás során az adósságkezelő csoport tagja jogosult lesz az ügyfél kérelmére részletfizetést biztosítani hátralékának kiegyenlítésére, beütemezve annak mértékét és futamidejét. Ha az adós fizetési kötelezettségének eleget szeretne tenni, befizetési csekk biztosításával erre is lehetősége lesz.
Nyomatékosan jelezni kívánjuk, hogy megbízott munkatársaink fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, készpénz átvételére megbízásuk nem terjed ki.

Együttműködésüket előre is köszönjük.

VÜZ Keszthelyi Városüzemeltető Egyszemélyes Nonprofit Kft.
Keszthely, Vásártér 10. 83/515-330
Ügyfélszolgálati iroda: H: 8-12 és 13-15, Sz: 8-12 és 14-17.30, Cs-P: 8-12
www.khvuz.hu ugyfel@kvuz.t-online.hu