Fiatalok gyűjtöttek adományt a kórháznak és a mentőknek

2021. március 2. (kedd)

Közel 2 millió forint értékben gyűjtött adományokat az egészségügyben dolgozóknak az Ifjúsági Kerekasztal, a Fiatal Vállalkozói Összefogás és a Keszthely Térségi Vállalkozók Klubja.

A gyűjtést még karácsony előtt kezdték el és több ütemben adták át az adományokat. A jótékonysági akció keretein belül a Keszthelyi Mentőállomás dolgozóiról is gondoskodtak a felajánlók. Ide takarókat, maszkokat hoztak a fiatalok, ezzel is segítve a mentők munkáját. A Keszthelyi Kórház részére munkaruhákat vásároltak a fiatal vállalkozók, emellett masszázskuponokkal is kedveskedtek a dolgozóknak. A fiatal vállalkozók a Keszthely Térségi Vállalkozók Klubjával és az Ifjúsági Kerekasztallal karöltve így szeretnék megköszönni az egészségügyben dolgozók munkáját.

„Karácsony elején ígértük a Keszthelyi Kórház COVID osztály és a Keszthelyi Mentőállomás részére, hogy szeretnénk támogatást adni. Ez több lépcsőben valósult meg, ez az utolsó napunk. Több mint 100 darab pólót, 4 darab pulzoximétert, 4 darab vérnyomásmérőt és ez mellett még takarókat és lepedőket adtunk és pluszba 300 darab FFP2-es maszkot is adtunk a kórház és a mentősök részére.” – mondta Horváth Tamás, az Ifjúsági Kerekasztal alelnöke.

Regman Karola – Keszthelyi TV

https://tvkeszthely.hu/hirek/7854-fiatalok-gyujtottek-adomanyt-a-korhaznak-es-a-mentoknek