Fődíjat nyert a Hello Keszthely applikáció (sajtóközlemény)

2022. február 16. (szerda)

Magyarország legnagyobb digitális pályázatán, az Év Honlapja 2021 versenyen nyerte el a Hello Keszthely alkalmazás az Abszolút Díjat és mellette az Év Kreatív megoldása díjat.

Idén 20. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legnagyobb hazai digitális versenye, Az Év honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen rekordszámú, összesen 331 nevezés érkezett. A jubileumi évben a weboldalak mellett a digitális-technológiai fejlesztések kerültek a középpontba. Az idei pályázatot a Magyar Marketing Szövetség a Pénzügyminisztérium és az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával írta ki.

A HELLO Keszthely – Magyarország első interaktív városa applikáció nyerte az Év kreatív megoldása díjat.

A Hello Keszthely applikáció egy kimagaslóan jó ötlet és szuper kezdeményezés, mind a turistáknak, mind a városban élőknek. Hiszen az appnak köszönhetően jobban megismerhetjük hazánk egyik legszebb városát, és persze buzdít minket, hogy az országot is jobban bejárjuk, felfedezzük. Külön öröm az, hogy mindez minőségi formában került megvalósításra. Nem csak a város felfedezése, de az applikáció használata is remek élmény. Reméljük, aktívan használják majd a lakosok és további tartalommal is bővülni fog. Igazán jó példát és egyben utat is mutat egy ilyen megoldás a többi város számára Magyarországon. Mindennek köszönhetően nem kérdés, hogy elnyerte Az Év Kreatív megoldása díjat! – állt a zsűri méltatásában.

Az Év Honlapja Abszolút díját a zsűri minden évben a kategória nyertesek, azaz Az Év Honlapja díjasok közül választja ki. Ezt a díjat a kategóriák legkiemelkedőbb nyertesei közül az kapja, aki valami plusszal, különlegességgel még felülmúlja a többi pályázót.

Az idei évben a legjobb honlapok, appok és egyéb digitális megoldások közül nem mást választottak Az Év Honlapja Abszolút díjra, mint a HELLO Keszthely alkalmazást!

A Hello Keszthely applikáció nagyon fontos eszköz és mérföldkő abban a stratégiában, amelynek célja, hogy Keszthelyt tovább erősítsük a digitális térben. Az Év Honlapja Abszolút díj és az Év Kreatív Megoldása díj országos visszaigazolásai annak, hogy jó úton haladunk ebben a folyamatban, de a legfontosabb az a közösen befektetett csapatmunka, amelynek eredményeként mindez megvalósulhatott. Az alkalmazást olyan további okos funkciókkal fogjuk bővíteni, amelyek mind a Keszthelyen élők, mind a hozzánk látogatók javát szolgálják.”– fogalmazott Nagy Bálint polgármester.

Az alkalmazás igazi városi produktum, hiszen a keszthelyi Bábelhal Webstudio fejlesztette bevonva több mint 100 keszthelyi önkéntes tesztelőt, akiknek kitartó munkája és lelkesedése mind hozzájárultak ahhoz, hogy a HELLO Keszthely applikáció megvalósulhasson. Köszönet mindenkinek, aki részt vett a közös munkában! – tette hozzá a polgármester.

A KESZTHELY TV tudósítása az applikációhoz köthető eseményről