Forgalomkorlátozás a Rákóczi téren

2012. szeptember 24. (hétfő)

Új aszfaltburkolatot kap a Rákóczi téri kereszteződés a napokban, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani a csomópontban szeptember 25. és október 3. között. Ezt követően azonban újra járható lesz az Átrium üzletház előtti útszakasz is.

A Szalasztó és Bem utcák torkolatának aszfaltozása idején a kereszteződésnél levő parkolón keresztül lehet közlekedni, a Rákóczi tér burkolatépítésének idején pedig táblákkal jelzi majd a kivitelező a haladási irányt. A forgalomirányító lámpák ebben az időszakban ki lesznek kapcsolva.

Az aszfaltozás befejeztével – várhatóan október 3-ától – az Erzsébet királyné útja és Bem utca közötti, időközben elkészült átkötő szakasz újra járható lesz a személygépkocsik számára.

A főtér-projekt II. ütemének munkálatai a város több pontján zajlanak: a Deák és Széchenyi utcák kereszteződésében lámpás forgalomirányítás kerül kialakításra, a Lovassy és Rákóczi utcák között átkötő út készül, és a piac átépítése is folyamatban van.

Kérjük, hogy a fenti időszakban – amennyiben lehetséges – kerüljék el a Rákóczi téri csomópontot, illetve fokozott figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek! Az átmeneti kellemetlenségekért a kivitelező és az önkormányzat szíves türelmüket és megértésüket kéri.

Kapcsolódó cikkek:
Miénk lett a tér
Vásári forgatag és környezetvédelmi bemutató a főtéren
Teret adtak a fiataloknak
Miénk itt a tér (előzetes)
Kamerák kereszttüzében a keszthelyi Fő tér
Fő tér marad a főtér
Kertészeti munkák a főtéren és a várkertben
Kiteljesedő belvárosfejlesztés – startol a második ütem
Tavasszal újult erővel folyik a munka a belvárosban
Helyére került az új fasor a főtéren
Bontás után építés – szépül Keszthely főtere (VIDEÓVAL)
Időkapszula a Szentháromság-szoborban
Múlt és jövő találkozása a belvárosban (LÉGIFOTÓKKAL)
Helyére emelték a templomsisakot