Forgalomkorlátozások a futóverseny alatt

2014. június 5. (csütörtök)

Tájékoztató a forgalomkorlátozásokról a Keszthelyi Kilométerek futóverseny alatt 2014. június 8. pünkösdi vasárnap 9.30 – 15.30 óráig

A keszthelyi futóverseny ideje alatt, 2014. június 8-án, vasárnap az alábbi forgalomkorlátozások érintik a közlekedőket Keszthelyen és Gyenesdiáson 9.30 – 15.30 óráig.

Rendezvényhelyszín: Keszthely, Fő tér és sétálóutca
Futóverseny pályája: Keszthely és Gyenesdiás

KESZTHELYEN:
Teljes lezárás érinti a Fő teret, Bem utcát, Erzsébet királyné utca felső szakaszát a Kastélykanyart, Lehel utcát és a Kazinczy utcát.
Félpályás lezárás érinti a Zsidi út Vásártéri szakaszát, a Lovassy utcát, az Apát és a Toldi utcát és az Erzsébet királyné utca alsó szakaszát .

GYENESDIÁSON:
Lezárás érinti a Balaton utca és a Széchenyi utca közti alsógyenesi útszakaszt.
Félpályás lezárás érinti a Kapernaum utcát, Szent István utcát és a Madách utcát.

A kerékpárút Keszthely és Gyenesdiás között zárva lesz.

A futópálya teljesen elfoglalja Keszthelyen az új Balaton-parti sétányt a Libás kikötőtől a Hotel Helikon közti partszakaszon.
A keszthelyi Balaton part a Lovassy utca és a Csik Ferenc sétány között teljesen zárva, a part megközelítése autóval a vasútállomás felől lehetséges.

A Keszthely és Vonyarcvashegy közti vasúti szakaszon a vasúti forgalom szünetel 10.00 órától 15.30 óráig, az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják.

A rendezvényt a rendőrség és a polgárőrség biztosítja.

A Keszthelyi Kilométerek futóverseny közel 1400 távolról érkező versenyzőt lát vendégül, kérjük a lakosság és a közlekedők türelmét a verseny ideje alatt.

Köszönettel,
Keszthelyi Kilométerek Egyesület