Fotópályázat

2009. október 15. (csütörtök)

Keszthely Város Önkormányzata fotópályázatot hirdet „Keszthelyi pillanatok 2009” címmel.

A pályázat elsődleges célja, hogy felhívja a figyelmet Keszthely város természeti és épített értékeinek turisztikai jelentőségeire, valamint a térségünkben zajló kulturális, sport- és szabadidőprogramok sajátos „Balaton-parti” hangulatára. A képek fontosak összképileg és tartalmilag egyaránt, lényeges a téma választása, meglátása. A témakörbe egyaránt beletartoznak, épületfotók, életképek, portrék és sajtófotók is. A pályázaton bárki – életkortól függetlenül – részt vehet. Beküldhető minden olyan felvétel, ami a pályázat céljából megfogalmazott témakörben készült.

Pályázni levélben, vagy e-mailben, saját készítésű, tetszőleges technikával készített, vagy CD adathordozóra kiírt digitális formátumú képpel lehet, a nevezési lap beadásával egyetemben, mely a www.keszthely.hu oldalról letölthető. A beküldött képek nagyságának legalább 2048*1536-os felbontásúnak kell lennie!

Pályázónként maximum 5 kép küldhető be. A pályázatra min. 1, max. 5 felvételből álló sorozat adható be, mely egy képnek számít, s a zsűri azt egyben értékeli, nem bontja meg. A pályázatra való nevezés ingyenes.

A pályázaton az első 3 helyezett részesül díjazásban.
Fődíj: Keszthelyi ajándékcsomag + 2010-es szezonra szóló keszthelyi strandbelépő

A beérkezett pályamunkákat szakmai zsűri értékeli. A díjazott munkák Keszthely város hivatalos honlapjának galériájában lesznek megtekinthetőek.

A képek beérkezésének határideje: 2009. október 30.
Eredményhirdetés:
2009. november 2.

Beküldési cím:
Postai úton:
„Keszthelyi pillanatok 2009” fotópályázat
Keszthely Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatala
Polgármesteri Kabinet
8360 Keszthely, Fő tér 1.
Elektronikus levélben: kabinet@keszthely.hu
Tárgy: „Keszthelyi pillanatok 2009.” fotópályázat