Gyűjtés az ebtelepnek

2017. november 29. (szerda)

Keszthelyi fiatalok gyűjtenek az ebtelepnek
„Nem tudunk segíteni mindenkin, de mindenki tud segíteni valakin” – ezzel a mottóval gyűjtenek adományokat az ebtelep és a Morzsa Állatvédelmi Alapítvány javára. Keszthelyi fiatalok intéztek felhívást; állateledelt, takarókat várnak a Csány-Szendrey Iskola Fodor utcai épületének portáján.
Szárazeledeleket, konzerveket és takarókat gyűjtöttek eddig össze az akció keretében. Sok adomány érkezik az iskolásoktól, akik tudják, hogy miért kell segíteni a gazdátlan négylábúakon.

„Nem tehetnek róla, hogy nincs házuk és hogy menhelyen vannak” – mondja Jenkovszkaja Alisza.

„Az állatok is élőlények és meg kell adni nekik azokat a dolgokat, amire szükségük van” – vallja Császár Álmos Zétény.

November 20-a óta várják az adományokat a Csány-Szendrey Iskola Fodor utcai épületének portáján. Az akciót szervező keszthelyi fiatalok akár szívesen el is mennek az állateledelekért, takarókért, ha valaki nem tudja elhozni, vagy nagyobb mennyiségről van szó.

„Mivel már korábban volt hasonló kezdeményezésünk, most is úgy gondoltuk, hogy részt szeretnénk venni ebben és az ebtelep jelezte, hogy szívesen fogadnák az ajándékokat és úgy gondoltuk, hogy így az ünnepek alkalmával mindenki többet gondol egy picit a rászorulókra és az állatok meg különösen ránk vannak szorulva, ezért szervezzük a gyűjtést” – mondta el az akciót szervezó Horváth Tamás.

A gyűjtés december 1-ig tart, de még december 2-án, szombaton 9 és 14 óra között személyesen is el lehet vinni az ebrendészeti telepre az adományokat.

Hársfalvi Ákos – Keszthelyi TV
http://tvkeszthely.hu/hirek/8369/keszthelyi-fiatalok-gyujtenek-az-ebtelepnek-/