Idén is 100 Hungarikum Bormustra

2013. november 23. (szombat)

2013. november 30-án szombaton zalai borkedvelők immár negyedik alkalommal szervezik meg a 100 HUNGARIKUM BORMUSTRÁT a keszthelyi Balaton Színházban, melynek a kezdetek óta a legfőbb célja, hogy egy szakmai fórumot biztosítson a tradicionális magyar, és a hazai nemesítésű szőlőfajtáknak, valamint a belőlük készített ízletes és különleges boroknak. A szervezők egyben lehetőséget kívánnak nyújtani a nagyközönségnek a „hungarikum” borok megismeréséhez és kóstolásához is.

A rendezvény egyben méltó tisztelegés Keszthely város díszpolgára, a kiemelkedő szőlőnemesítő, dr. Bakonyi Károly emléke előtt.

A szakmai délutánon, a hivatalos megnyitót követően kb. 14.00 órától közismert szaktekintélyek és borászok tartanak.
A rendezvény igazi különlegessége maga a Bormustra, melyen több mint hatvan különböző magyar szőlőfajtából több mint száz különböző bor kóstolási lehetősége várja a borbarátokat.

A bormustrán és az előadásokon kívül a házban gasztronómiai kiállítók finomságait is megkóstolhatják majd az érdeklődők.

A rendezvény záró eseményeként 20.00 órától a CimbaliBand zenekar koncertjére szórakozhatnak a vendégek már a színházteremben.

– több mint 60 magyar szőlőfajta több mint 100 fajta borának korlátlan kóstolási lehetősége
– szakmai előadások
– egyedi, gravírozott kóstolópohár
– gasztronómiai különlegességek
– bordal koncert

Részvételi díj: 3.000 Ft/fő, mely tartalmaz 1 db egyedi kóstoló poharat, az előadásokon való részvételt, korlátlan kóstolási lehetőséget (a készlet erejéig) és a bordal koncerten való részvételt is.

További információ és jegyelővétel:
Balaton Színház, Keszthely, Fő tér 3.
Telefon: 83/515-232
info@balatonszinhaz.hu

RÉSZLETES PROGRAM