Játékokat és tartós élelmiszert kaptak a családok

2018. december 20. (csütörtök)

Négy rászoruló család vehetett át ajándékot az MSZP Keszthelyi Alapszervezetének tagjaitól. A párt minden évben fontosnak tartja, hogy karácsony előtt meglepje azokat, akiknek gondot okoz az ajándékvásárlás. A gyerekek játékokat, a felnőttek pedig szaloncukrot és élelmiszert vehettek át.
Nagy örömmel fogadták a játékokat a gyerekek az MSZP Keszthelyi Alapszervezetének közösségi házában. A pártnál már hagyomány, hogy karácsony előtt játékokkal és tartós élelmiszerekkel lepik meg a rászoruló családokat. A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki vehetett át ajándékot, színes ceruzák, babák és mese DVD-k sorakoztak az asztalon. Az ajándékokat a párt és a nőtagozat tagjainak felajánlásaiból vásárolták meg.

„Láttuk, hogy igenis, hogy szükség van arra, hogy valahova tartozzunk, valakivel együtt működjünk, és, hogy tudjunk szeretetet és ajándékot adni nekik. Én azt gondolom, hogy amikor Fenékpusztán jártunk, akkor láttuk a helyzetüket, a körülményeiket. A gyerekeknek is nagyon jó sorsuk volt, családban nevelkedtek, és tényleg azt gondolom, hogy ez nem fáradtság, hanem szeretet és lehetőség az, hogy adni tudunk.” – tájékoztatott Brunner Tiborné, az MSZP Keszthelyi Alapszervezetének irodavezetője.

A párt keszthelyi alapszervezetének tagjai jelenleg négy családdal tartják a kapcsolatot. Közülük már csak egy él Fenékpusztán, két család Keszthelyen, a harmadik pedig egy kis faluban talált otthonra. Brunner Tiborné kiemelte, a gyerekek öröme nagyon sokat jelent számukra, ezért is szervezik meg évről évre az adományozást. Az ajándékozást követően péksüteménnyel és üdítővel vendégelték meg a családokat.

Regman Karola – Keszthelyi TV
http://tvkeszthely.hu/hirek/9333/jatekokat-es-tartos-elelmiszert-kaptak-a-csaladok/?fbclid=IwAR0c88uTVr5Ombg-4_f-9BtGKvAX87o8yr9PaExLWfG3ljraM_RsUEKh8c4