Jegyeket, bérleteket!

2016. szeptember 23. (péntek)

Hernádi Judit, Jordán Tamás, Molnár Piroska és Besenczi Árpád is színpadra lép Keszthelyen az idei színházi évadban. A szeptember elején elindult értékesítés óta már 80-90 százalékban elfogytak a bérletek. Vásárolni november elejéig lehet, de érdemes időben felkeresni a jegypénztárt. Az óvodásoknak és iskolásoknak is színvonalas előadásokkal készülnek.

A Házasságlevél című darab aratta a Balaton Színház elmúlt évadának egyik legnagyobb sikerét. A zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház az idei évben szintén egy vígjátékot hoz Keszthelyre. Hernádi Judit főszereplésével fellép még a budapesti Orlai Produkció, színpadra lép a szintén fővárosi Rózsavölgyi Szalon, Veszprémből pedig a Pannon Várszínház és a Petőfi Színház jön el Keszthelyre.

„Az egyik bérletünk már 88 százalékon áll, ami azt jelenti, hogy körülbelül 400 bérletet értékesítettünk, a másik pedig 90 százalékon” – a színház igazgatója azt mondja, hogy a szeptember 5-én megkezdődött értékesítés óta már alig van a keddre szóló Festetics- és a szerdára szóló Simándy-bérletből. Csengei Ágota azt tanácsolja, hogy minél előbb keresse fel a jegypénztárt az, aki bérlettel kívánja megtekinteni az ide évad produkcióit, jegyekből ugyanis csak keveset tudnak fenntartani.
„Még van lehetőség a bérletértékesítésre és vásárlásra is az első előadásig, ez pedig november elején lesz, tehát addig még meg lehet gondolni, ki lehet fizetni, mert utána ez a 40-50 hely, ami marad, az nagyon kevés arra, hogy mindenki valóban be tudjon kerülni ezekre a jó előadásokra” – nyilatkozta televíziónknak Csengei Ágota.

Az ifjúsági és óvodásbérletek is kelendőek. A legkisebbek négy, míg a fiatalok két előadást láthatnak majd. Itt már vannak olyan bérletek, melyek teljesen elfogytak. A koraesti ifjúsági előadásokra akár felnőtteket is várnak. A Balaton Színház minden évben a felnőtt bérleteseknek és a pedagógusoknak kiküldött kérdőívek alapján állítja össze programját.

(forrás, fotó: keszthelyi Televízió www.tvkeszthely.hu)