Karácsonyi ajándék az óvodáknak, iskoláknak

2011. december 27. (kedd)

Több százezer forintot takarított meg idén a keszthelyi önkormányzat Oktatási, Kulturális és Ifjúsági Bizottsága. Ebből az összegből olyan tárgyakat, játékokat és technikai eszközöket vásároltak, melyekre a városi fenntartású oktatási intézményeknek szüksége van.

A keszthelyi képviselőtestület Oktatási, Kulturális és Ifjúsági Bizottsága az idei esztendőben 400ezer forintot takarított meg a rendelkezésére álló pénzügyi keretből. Ebből az összegből olyan játékokat, könyveket, technikai és oktatási eszközöket vásároltak, melyekre szükségük van az oktatási intézményeknek – hiszen korábban már felmérték az igényeket.

(A fotóra kattintva a Keszthelyi TV képgalériája tekinthető meg.)

A város által fenntartott oktatási intézmények az ajándékokat szerdán kapták meg a Polgármesteri Hivatal dísztermében Csótár András bizottsági elnöktől. Ezt megelőzően az intézményvezetők a óvodások és iskolások ünnepi műsorát láthatták-hallhatták. A karácsonyi műsor és az ajándékok átadása után a szereplő óvodás és iskolás gyerekeket a város péksüteménnyel, gyümölccsel és üditővel vendégelte meg.

(forrás: Keszthelyi TV www.tvkeszthely.hu)

Kapcsolódó cikkek:
Csótár András az Asbóth-iskola új igazgatója
Száznál is több fiatal továbbtanulását támogatja a város
A legjobbakat, többek között a keszthelyi Asbóthos tanulókat köszöntötték a Parlamentben
Laptopok segítik a tanulást a VSZK-ban
Réthelyi Miklós: első a pedagógusok rangjának visszaadása
Az elmúlt évek legjelentősebb iskolafejlesztése Keszthelyen