Kerek évfordulót ünnepelt a Happy Dixieland Band

2022. október 5. (szerda)
KesztHelyi identitás

Tízéves évfordulóját ünnepelte a Happy Dixieland Band. Rajongóikat jubileumi koncerttel lepték meg a Balaton Színházban. Az együttes sztárvendége Majsai Gábor volt.

Boldog együttes, így jellemezték magukat a zenekari tagok a születésnapon. Felrobbant a nézőtér egy-egy ismert dallam után. Két felvonása volt az esti műsornak, melyre vendégeket hívtak. Elmentek az alapító tagok is.

Bardon Ivett – énekesnő: „A vidámság, tényleg ez a legjobb szó arra, hogy mi hogyan működünk együtt. Én azt gondolom, hogy ez a felállásunk most, jelenleg az állandó felállásunk ez egy nagyon jó energetikájú felállás, az, hogy Lilla és én nagyjából egyszerre érkeztünk a zenekarba, hozott valami pluszt, valami új energiát, valószínű női energiát, nem tudom, egy nagyon vibráló közösség vagyunk.”

A sztárvendég Majsai Gábort az “Öreg járgány szívatóval indul” című dalnak köszönhetően ismerte meg az ország. A zene világában nincs olyan, hogy idő. Csak jó produkció van, ami időtálló. Ezzel gondolattal érkezett a koncertre.

Majsai Gábor – énekes: “Énnekem ez egy szerelmes városom ez a Keszthely, sokat léptem fel régebben is, ezen a nyáron is voltam amúgy, örömmel jöttem Keszthelyre és hát örömmel vagyok együtt a Happy Dixievel, akiket tisztelek, szeretek, élvezek velük együtt zenélni.”

Az elmúlt tíz esztendőben számos koncerten, fesztiválon léptek fel a zenekari tagok. Hazai és nemzetközi örökzöld dallamok csendültek fel az ünnepi műsoron. Helyet kaptak a filmslágerek, és a nosztalgikus zenék is.

Babos Lajos – vezető, Happy Dixieland Band: “Nagyon vártuk már ezt a pillanatot, hiszen a Happy Dixieland Band megalakulásának tizedik jubileumi évfordulóját ünnepli. Tulajdonképpen ez tizenegy esztendő, hiszen a zenekar 2011-ben alakult, de hát az ismert okok miatt ezidáig nem tudtuk megtartani ezt a rendezvényt, de most itt vagyunk, nagyon készültünk.”

A zenekar tagjai sokáig, akár több évtizedig szeretnék még megélni azt az álmot, amit az elmúlt tíz év adott nekik.

https://tvkeszthely.hu/hirek/9634-kerek-evfordulot-unnepelt-a-happy-dixieland-band